Välkommen till Careerbook

Careerbook är en karriärportal där du som Young Professional kan hitta samlad information om potentiella arbetsgivare. Se företagsfilmer, följ deras uppdateringar på din newsfeed, läs om vilka karriärmöjligheter som finns och mycket mycket mer.

FÖLJ DINA FAVORITER

På företagens egna profilsidor hittar du information om deras kultur, värderingar, företagsfakta och mycket mer. Alla företag har dessutom minst två filmer, en om hur det är att jobba på företaget och en där VD eller annan ansvarig svarar på utvalda frågor.

Min newsfeed

 • Grant Thornton-bloggen: "En kontorschef som inte bara jobbar med ledarskap"

  Jimmy Nybom, kontorschef och revisor i Västerås, har just nu många bollar i luften. Han ger oss en uppdatering hur kontorsflytten fortskrider och planerar samtidigt inför det första seminariet i de nya lokalerna. Hör mer här www.youtube.com

 • AlfaTour Day 13! Benvenuti a Caivano (NA) una delle più importanti aree industr...

  AlfaTour Day 13!

  Benvenuti a Caivano (NA) una delle più importanti aree industriali del sud d'Italia

  Welcome to Caivano one of the most important industrial areas in the south of Italy

  www.alfalaval.it


  www.facebook.com

 • Idag är det skyddsombudens dag! På NCC i Sverige har vi drygt 400 skyddsombud på...

  Idag är det skyddsombudens dag! På NCC i Sverige har vi drygt 400 skyddsombud på våra arbetsplatser runt om i landet. Tommy Wennman är ett av NCC:s viktiga skyddsombud som bidrar till en säker arbetsmiljö på våra arbetsplatser.
  Skyddsombudens årliga dag utlystes 2012 av fackföreningsrörelsen och infaller varje år under onsdagen i EU:s arbetsmiljövecka.


  www.facebook.com

 • NCC bygger 84 klimatsmarta bostäder centralt i Södertälje. Först 42 Svanenmärkta...

  NCC bygger 84 klimatsmarta bostäder centralt i Södertälje. Först 42 Svanenmärkta bostadsrättsradhus i Ragnhildsborgsområdet. Sedan 42 bostadsrätter på Rådhustorget mitt i centrala Södertälje.

  – Det är viktigt för kommunens invånare att vi kommer igång med att bygga bostäder centralt. NCC:s projekt blir startskottet för den så viktiga och mycket prioriterade utvecklingen av stadskärnan, säger Kenneth Hagström, samhällsbyggnadsdirektör, Södertälje kommun.


  NCC bygger centralt och klimatsmart i Södertälje
  www.ncc.se
  NCC bygger 84 klimatsmarta bostäder centralt i Södertälje. Först ut är 42 Svanenmärkta bostadsrättsradhus i Ragnhildsborgsområdet. Därefter följer 42... www.facebook.com

 • Third Quarter Results 2014

  CEO Christian Clausen’s comments on the results:“In the third quarter we continued to welcome more new customers and were trusted with... feedproxy.google.com/

 • Har uppdaterat sitt nyhetsflöde

 • Företagssäljare med driv utöver det vanliga

  Brinner du för kundrelationer och försäljning? Har du stora ambitioner att utvecklas inom finans och försäkring? Nu startar Söderberg & Partners ett helt nytt team med företagssäljare inom olika tjänster som ger stora möjligheter till personliga utmaningar. Vi söker dig som har driv och social förmåga utöver det vanliga! 

  Läs mer här:
  extern.staffrec.se

 • Bravida installerar i Citybanan

  Drygt 30-60 meter under Stockholm tar Citybanan form. 
  Genom tunneln kommer inte bara människor att färdas, utan även enorma luftmängder. 

  Bravidas uppdrag i tunneln är att installera det omfattande ventilationssystemet som behövs för att klara av luftmängderna.

  Trafikstarten för tunneln beräknas bli år 2017. 

 • Det pratas en del om Visbykorvetterna just nu.

  Läs mer om Visbykorvetterna här www.fmv.se/ Hälsningar/Helena

 • Hej! Maria Jerhamre Engström heter jag och jobbar som CIO på Länsförsäkringar AB...

  Hej! Maria Jerhamre Engström heter jag och jobbar som CIO på Länsförsäkringar AB i Stockholm. Vi söker tre tekniska kravanalytiker, två informationsmodellerare och en it-arkitekt till IT-avdelningen, bland annat till området Business Intelligence (BI). BI-området växer i betydelse för vår affär och det innebär spännande och utmanande uppgifter nu och framåt. Välkommen att läsa mer om tjänsterna:
  www.lansforsakringar.se/


  www.facebook.com