Läge att bli en hemvändare?

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta hem igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med även om du saknar jobb? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig, på hemmaplan?

Hitta drömjobbet i Norrland

Vi på Academic Work hjälper dig som vill hitta jobb, framför allt i norra Sverige. Vi har ett etablerat nätverk bland företagen som vi kan hjälpa dig att ta del av.

Hemvändarkonceptet är riktat till dig som är på jakt efter heltidsjobb och främst har en bakgrund inom IT, teknik och ekonomi. Har du detta, vill vi gärna att du hör av dig!

Så här går det till

1.  Registrera en profil på vår webb

2.  Skicka ett mail till oss.. I mailet berättar du vilken stad du är intresserad av att jobba i, när du vill börja jobba och vilken bransch och roll du vill jobba inom. Bifoga också ditt CV.

3.  Klart! Vi hör av oss så snart vi kan.

Roger vände hem - så gick det

Roger kommer från Västernorrland och är uppvuxen i Härnösand. Efter avslutad utbildning på KTH inom kemiteknik, började han jobba i Sundsvall. Efter några år fick han chansen att jobba i Brasilien och efter totalt tretton år utomlands så kände Roger och hans familj att det var dags att flytta hem till Sverige igen.

Roger kom i kontakt med oss på Academic Work när han började leta efter intressanta tjänster i Sundsvallsområdet. Vi hade precis fått in en projektledartjänst till Aga Gas i Sundsvall där vi sökte en person med flera års erfarenhet från att driva installationsprojekt inom gas.

Vi presenterade Roger för företaget, som tyckte att han skulle passa för jobbet. Två veckor efter att Roger hade tagit med sig sin familj och flyttat från Brasilien till Sverige skrev vi anställningsavtal. Roger jobbar nu som konsult via oss på Academic Work och han och familjen trivs bra i Sverige och Sundsvall.

Vi på Academic Work är glada att ha kunnat hjälpa Roger till ett spännande jobb och både han och Aga Gas är väldigt nöjda med samarbetet. Vi tror och hoppas att vi kan hjälpa fler hemvändare till spännande tjänster i Norrland!

Christian Olsson
Consultant Manager, Sundsvall