Hej!  Annonsen är inte längre tillgänglig.
ID: 14930226

Marknadskoordinator inom Life Science

Har du intresse för Life Science och har en bakgrund inom marknadsföring och naturvetenskapliga ämnen? Som Marknadskoordinator hos Vironova får du spännande utmaningar och stora möjligheter att använda din kreativitet. Vironova är ett svenskt bioteknikföretag som erbjuder bildanalystjänster av virus och andra nanopartiklar, samt cell- och virusstudier till företag inom läkemedelsutveckling och medicinskforskning.

 • Stockholm
 • Heltid, .
 • Rekrytering, .

Liknande jobb

Om tjänsten

          Vironova är ett växande bolag med flera olika affärsområden och är under konstant utveckling av både utbudet av tjänster och av marknaden. Rollen som Marknadskoordinator är nyinrättad och du kommer därför att få bygga upp både tjänsten och företagets marknadsföring utifrån den grund som finns idag. Du kommer att ingå i ett försäljningsteam om sju personer och rapportera till Head of Sales. Vironova har en platt organisation med högt i tak och som kollega går man självklart in och stöttar varandra när så behövs. Du kommer att ha goda möjligheter att påverka rollen och du får mycket frihet under ansvar. Företaget sitter i fräscha och luftiga lokaler vid mysiga Norrtull.
        

Arbetsuppgifter

            Du kommer att arbeta med B2B marknadsföring, både strategiskt och operativt. Vironova har två webbsidor som du blir ansvarig för, både att utveckla och uppdatera. Du kommer att arbeta mot både befintliga och nya marknader och se till att Vironova når en bredare kundkrets. Vidare kommer du att arbeta nära säljorganisationen och stötta dem med marknadsföringsmaterial. Från tid till annan kommer du även att backa up sälj teamet vid t.ex. större konferenser. För att komma in i tjänsten på bästa möjliga sätt kommer du att få en grundläggande introduktion i början av din anställning. 

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för företagets två hemsidor
* Arbete med SEO och SEM
* Utarbeta marknadsplaner för de olika tjänsterna inom bolaget
* Initiera markandsaktiviteter främst kopplade till webben
* Göra layout och text för ca 4 nyhetsbrev per år
* Arbeta med omvärldsbevakning inom markandsföringsområdet
* Planera inför större mässor och event
* Nå ut till kunder via sociala media och diverse forum

Utvecklingsmöjligheter: 
Detta är en intressant och spännande tjänst för dig som är kunnig inom marknadsföring och som har ett intresse av att komma nära forskningen och marknadsområdet inom Life Science. 

          

Vi söker dig som

            * Har en akademisk examen inom naturvetenskapligt/tekniskt område kombinerat med marknadsföring/kommunikation
* Behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift då båda språken krävs i arbetet 
* Har minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant område
* Hanterar såväl Indesign, Photoshop och Illustrator
* Tidigare har arbetet med webbpubliceringsverktyg
* Har erfarenhet av marknadsföring via Sociala medier som tex LinkedIn
* Har arbetat med SEO och SEM 
* Har erfarenhet av att analysera marknader och upprätta marknadsplaner

Som person är du driven, initiativtagande och har en god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete. Du tycker om att arbeta både kreativt och strategiskt och har lätt för att samarbete med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. 

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning 

PLATS: Stockholm

ANNONS ID: 14930226

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 20140316

KONTAKT: Maria Salling, Rekryteringskonsult samt Katarina Malm, rekryteringsadministratör

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [stn04@cademicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. 

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Ansök och läs mer på www.academicwork.se 

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. 

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

          

Information om företaget

            Sverigebaserade Vironova har idag klienter över hela världen som är verksamma inom läkemedelstillverkning, vaccin, drug delivery, materialteknik, bioteknik och CMO/CRO. Vi tillhandahåller tjänster som förbättrar och försäkrar våra kunders kvalité, samt löser diverse frågeställning gällande allt ifrån forskning och utveckling till produktion. 

Vironovas bildanalystjänster ger direkt visualisering med elektronmikroskopi, vilket med säkerhet är den mest informativa karaktäriseringsmetoden för att erhålla kritisk och objektiv data avseende nanopartiklar. Vironova är idag en världsledande aktör inom elektronmikroskopi och bildanalystjänster med syfte att karaktärisera nanopartiklar så som:

* lipidbaserade partiklar (liposomer, miceller och nanoemulsioner)
* virus- och virusliknande partiklar (VLPs)
* organiska och oorganiska polymerpartiklar i nano- och mikrostorlek

Utöver bildanalystjänsterna bedriver Vironova ett forskningsinriktat CRO och har ett GLP-certifierat virus- och cellaboratorium. Vi är specialiserade i att utföra virologiska säkerhetsstudier åt läkemedelsföretag i deras utveckling av nya biologiska läkemedel och som enligt gällande myndighetskrav måste utförs på GLP-certifierade laboratorier. Dessutom utför vi icke-GLP studier enligt kundens önskemål, eller om så önskas kan kunder hyra delar av laboratoriet för att själva utföra studierna. Utöver laboratorietjänsterna erbjuder vi konsulttjänster vid författandet av rapporter och rådgivning gällande virussäkerhet.

För mer information om bolaget, se www.vironova.com och www.vironovabiosafety.com.

          
Hej!  Annonsen är inte längre tillgänglig.
Maria Salling Har du några frågor om uppdraget? Maria Salling eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på
Ange annons-ID i ditt mail: 14930226
*
*
*