Hero image

Problemlösning - var det din grej?

Då har du kommit rätt! IT och tech är framtidsbranscher som erbjuder en stor variation av spännande yrken. Snart lanserar vi nya intensivutbildningar där du efter 12 veckor startar en ny karriär med garanterat jobb direkt efter examen. Utforska vårens program för att se vad som passar dig bäst!

Hade du rätt svar?

Grattis! Då är det dags att hitta ett program som passar dig och påbörja din ansökan genom liknande logiska tester.

enter image description here

Vårens utbildningar

Vi har redan utbildat över 3 000 personer till en framtidssäker karriär genom våra intensivutbildningar – är du också redo att utvecklas? Ta reda på vilket program som passar dig bäst och påbörja din ansökan så snart som möjligt eftersom det är begränsat antalet platser.

E.ON Power Academy

En möjlighet att göra skillnad på riktigt

Var med på resan mot ett mer hållbart samhälle när E.ON går mot att endast producera och erbjuda 100% förnybar eller återvunnen energi.

Automationsingenjör inom fastighet

Bli en del av framtidsresan på Bravida

Fastighetsautomation är som att ge fastigheter en egen hjärna genom digitalisering och design av system. När alla system samverkar uppstår värdefulla synergieffekter, såsom effektivare energihantering, bättre säkerhet och mer hållbara fastigheter. Detta kallar Bravida för automationseffekten och nu har du möjlighet att bli en del av den framtidsresan.

Bli C#-utvecklare

Nu har du återigen chansen att söka till en av våra mest populära utbildningar

Lär dig programmera C# på 12 veckor och starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen väntar en tillsvidareanställning via Academic Work.

Bygg framtidens appar med Java

Bli Java-utvecklare på 12 veckor

Nu har du återigen chansen att lära dig det populära programmeringsspråket Java och starta en ny karriär inom IT! Java är ett av världens mest använda programmeringsspråk och finns i allt från spel i mobilen till superdatorer och stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring.

Öga för detaljer?

Bli elkonstruktör och designa elflödet i CAD

Är du strukturerad och kvalitetsmedveten? Som Elkonstruktör är du en viktig del av omställningen till grön energi – samtidigt som du är en nyckelspelare i att kablage, el och ledningar dras och flödas på rätt sätt, med hjälp av din 2D-design i CAD.

Intelligenta affärsapplikationer

Microsoft Dynamics 365 F&O (ERP)

Framtiden är redan i molnet – finansiella processer, varuflöden, orderhantering, ekonomisk planering och mycket mer. Allt det här kan vara samlat i ett av världens största affärssystem, Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Var med och forma framtidens företag som Applikationskonsult!

Lär dig Pega

Möt framtiden som konsult på Virtusa

Vill du lära dig en plattform som efterfrågas av världens ledande företag? En plattform som gör det möjligt för företag att effektivisera komplexa processer och ta kundhantering till en helt ny nivå. Då kan det här vara rätt väg för dig.

Programmera framtidens robotar

Bli Automationsingenjör på 12 veckor

Vill du vara med och driva automatiseringen av Sverige? Som Automationsingenjör ser du till att maskiner och robotar gör precis som du vill, vare sig det gäller att rena vatten från slam, tillverka livsviktiga läkemedel eller något helt annat som gör framtiden smartare och bättre.

Missa inga nyheter! ✉️


Vill du få information om nyheter, event och framförallt: när nya program släpps? Här kan du signa upp dig på vårt nyhetsbrev, så att du alltid är uppdaterad!

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, läs vår Privacy Policy.