Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Ambition genom åren

Vi tror på ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i den där viljan att utvecklas, i kraften som driver oss framåt. 1998 hade tre studenter en idé och en ambition om att sammanföra studenter som var på jakt efter ett extrajobb med företag som sökte deltidspersonal.

Pannrummet där allt började

Det var starten på Academic Works historia och en av de där tre studenterna och våra grundare var Johan Skarborg som är vår koncern-VD. Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan fungerade som första kontoret. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet och mot stadig expansion.

Ambitionen hos Young Professionals

Young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer var gruppen som vi började jobba med. Det är fortfarande vår nisch som har blivit vårt expertområde och en målgrupp vi verkligen tror på. Vi på Academic Work älskar ambition och är fullt övertygade om att den kraft som ryms i en människas ambition är så stark att den kan övervinna det mesta. Vi inspireras av young professionals vilja att lära sig nya saker, att fortsätta utvecklas och att samla på sig nya erfarenheter. De vill helt enkelt mer än att bara göra sitt jobb. Vi tror på ambition och just därför tror vi på young professionals.

Ambition och fler än 100 000 karriärer senare

Idag är Academic Work Sveriges tredje största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Resan började i pannrummet och vår ambition har hjälpt oss dit vi är idag, nämligen med verksamhet i sex länder - Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Tipsa en vän