Andra sätt att få jobb

Vi brinner för att ge young professionals jobb och vet vad ambition och vilja kan göra för många svenska arbetsplatser. Utöver att vår jobblista uppdateras med nya lediga jobb varje dag, så skapar vi andra initiativ för att bygga fler karriärer för young professionals.

Academy, a part of Academic Work 

Academy är vår utbildningssatsning där vi skräddarsyr konsultutbildningar inom utvalda branscher med uttalad kompetensbrist. IT är ett verksamhetsområde där det bara i Sverige, redan idag, saknas 50 000 personer på arbetsmarknaden. Därför erbjuder Academy intensivutbildning i programeringsspråk som C#.Net och JAVA. Deltagarna blir efter bara 12 veckor IT-konsulter. Läs mer om initiativet Academic Work Academy eller hör av dig direkt till Academy

bli en hemvändare till norrland

Tillhör du dem som för några år sedan lämnade hemstaden i de norra delarna av Sverige? Kanske börjar nu längtan hem till Norrland, vänner, familj och natur göra sig påmind. Då kan vårt Hemvändarkoncept vara något för dig. Via våra redan etablerade nätverk och kontor i Umeå, Gävle, Luleå och Sundsvall hoppas vi kunna hjälpa dig hitta jobbet som gör att du kan flytta hem igen. Läs mer om Hemvändarkonceptet eller skicka iväg ett mail till oss och berätta vem du är så tar en av våra rekryterare kontakt med dig. 

Är du business smart?

Academic Work växer så att de knakar, men för att vi ska kunna fortsätta göra det så är rekryteringen av nya Account Managers till våra egna kontor avgörande. Oavsett om du vetat hela livet att du vill jobba med försäljning eller om tanken aldrig ens slagit dig förut, har du säkert en uppfattning om vad som gör en riktigt bra säljare. Vi vet att försäljning inte handlar om att snacka – utan om att lyssna och vi vet också att det finns en unik typ av människor som har potentialen att bli de absolut bästa säljarna. Kan just du var en av dem vi söker? Gör vårt test och se om du är vår nästa Account Manager!

Tipsa en vän