Annat vi gör

Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas med tillsammans med young professionals. Därför har vi igång flera spännande projekt i gränslandet kring bemanning och rekrytering, men som alla har något gemensamt – young professioanls.

Young Professional Attraction Index

Vi vill hjälpa Sveriges arbetsgivare att förstå och skapa ännu bättre relationer med young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Tillsammans med TNS Sifo har vi därför genomfört en undersökning för att förstå hur attraktiva Sveriges arbetsgivare är och vad som är viktigt när young professionals väljer arbetsgivare. Läs resultatet och få reda på hur de 6441 intervjuade svarade i vår senaste YP Attraction Index.

Academic Work Academy

Academy är vår utbildningssatsning där vi skräddarsyr konsultutbildningar inom utvalda branscher med uttalad kompetensbrist. IT är ett yrke där det bara i Sverige, redan idag, saknas idag 50 000 personer på arbetsmarknaden. Därför har vi valt att de två första klasserna genom Academic Work Academy, får gå vår intensivutbildning inom C# .Net och blir anställda IT-konsulter efter bara 12 veckor. Läs mer om initiativet Academic Work Academy eller hör av dig direkt till academy@academicwork.se.

Bloggen

På vår blogg publicerar vi flera nya poster varje vecka och det är en bra sida för dig som vill läsa mer om jobb och karriär, bemanning och rekrytering eller som bara vill veta mer om vad vi på Academic Work gör. Klicka dig vidare till bloggen för att läsa det senaste.

Bli en hemvändare

Tillhör du dem som för några år sedan lämnade hemstaden och flyttade söderut för att börja plugga någon annanstans i Sverige eller utomlands. Kanske börjar nu längtan hem till Norrland, vänner, familj och natur göra sig påmind. Då kan vårt Hemvändarkoncept vara något för dig. Via våra redan etablerade nätverk och kontor i Umeå och Sundsvall hjälper vi dig gärna att hitta jobbet som gör att du kan flytta hem igen. Läs mer om Hemvändarkonceptet eller skicka iväg ett mail till hemvandare@academicwork.se

Tipsa en vän