Annat vi gör

Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas tillsammans med young professionals. Därför har vi igång flera spännande projekt i gränslandet kring bemanning och rekrytering, men som alla har något gemensamt – young professionals.

Young Professional Attraction Index

Vi vill hjälpa Sveriges arbetsgivare att förstå och skapa ännu bättre relationer med young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Tillsammans med TNS Sifo har vi därför genomfört en undersökning för att förstå hur attraktiva Sveriges arbetsgivare är och vad som är viktigt när young professionals väljer arbetsgivare. Läs resultatet och få reda på hur de 9048 intervjuade svarade i vår senaste YP Attraction Index.

Leadership day

Vi samlar några av landets mest erfarna och framgångsrika ledare som under en eftermiddag delar med sig av sin expertis kring hur man bäst engagerar och utvecklar young professionals. Är du chef eller på annat sätt jobbar med ledarskap eller rekrytering så vill du inte missa detta. Läs mer här.
 

Bli en hemvändare

Tillhör du dem som för några år sedan lämnade hemstaden och flyttade söderut för att börja plugga någon annanstans i Sverige eller utomlands. Kanske börjar nu längtan hem till Norrland, vänner, familj och natur göra sig påmind. Då kan vårt Hemvändarkoncept vara något för dig. Via våra redan etablerade nätverk och kontor i Umeå och Sundsvall hjälper vi dig gärna att hitta jobbet som gör att du kan flytta hem igen. Läs mer om Hemvändarkonceptet eller skicka iväg ett mail till hemvandare@academicwork.se

Tipsa en vän