Annat vi gör

Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas med tillsammans med young professionals. Därför har vi igång flera spännande projekt i gränslandet kring bemanning och rekrytering, men som alla har något gemensamt – young professionals.

Young Professional Attraction Index

Vi vill hjälpa Sveriges arbetsgivare att förstå och skapa ännu bättre relationer med young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Tillsammans med TNS Sifo har vi därför genomfört en undersökning för att förstå hur attraktiva Sveriges arbetsgivare är och vad som är viktigt när young professionals väljer arbetsgivare. Läs resultatet och få reda på hur de 9048 intervjuade svarade i vår senaste YP Attraction Index.

Academy

Vi är övertygade om att tiden nu är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi skräddarsyr intensivutbildningar för branscher med uttalad kompetensbrist och utbildar människor med rätt förmågor och ambition. När  2016 är slut kommer vi att ha utexaminerat 150 IT-konsulter från fem program inom Java och C#.NET. Efter 12 veckors utbildning går konsulterna direkt ut till Academic Works kunder och bidrar som juniora systemutvecklare i skarpa projekt.
Läs mer på academy.se eller hör av dig direkt till info@academy.se

Instajobs

Instajobs är appen för korta bemanningsuppdrag med kort varsel. Här kan du som företag skapa dina egna extrajobb direkt i mobilen. Ska receptionisten vara borta en dag? Har du ett event och behöver personal? Behöver du någon som tar hand om en riktig surdeg som ni själva inte hinner med? När du publicerar ett jobb inom någon av våra 9 jobbkategorier får du direkt en match på tillgängliga och hungriga instajobbare och väljer själv vem du vill anlita för jobbet. Instajobbarna rekryterar vi löpande och introducerar i vårt växande nätverk. De är alla studenter och du kan både se hela deras jobbprofil och chatta med dem i appen innan jobbet ska utföras. Läs mer och skapa ett konto på www.instajobs.com

Bli en hemvändare

Tillhör du dem som för några år sedan lämnade hemstaden och flyttade söderut för att börja plugga någon annanstans i Sverige eller utomlands. Kanske börjar nu längtan hem till Norrland, vänner, familj och natur göra sig påmind. Då kan vårt Hemvändarkoncept vara något för dig. Via våra redan etablerade nätverk och kontor i Umeå och Sundsvall hjälper vi dig gärna att hitta jobbet som gör att du kan flytta hem igen. Läs mer om Hemvändarkonceptet eller skicka iväg ett mail till hemvandare@academicwork.se

Tipsa en vän