Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15004185

ANALYTISK DEMAND PLANNER TILL HENKEL

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Bromma
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, tillsvidare (provanställning tillämpas)
  • Jobbkategori: Logistiker
  • Startdatum: Så snart som möjligt

Har du en akademisk examen inom supply chain eller logistik och söker nu en utmaning där du får användning av din analytiska förmåga? Är du även en kommunikativ person som lockas av att arbeta i en roll med flera kontaktytor, både lokalt och internationellt? Se hit! Henkel söker nu en Demand Planner med ansvar för den Nordiska marknaden till deras kontor i Alvik. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en analytisk och ansvarstagande Demand Planner till Henkel – ett globalt företag som ser sina medarbetare som nyckeln till framgång! I rollen som Demand Planner kommer du att ingå i ett Nordeuropeiskt team där du kommer att ansvara för demand planning av Henkels produkter inom konsumentlim på den Nordiska marknaden. Du kommer att vara placerad på kontoret i Alvik där du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor på olika avdelningar såsom sälj, marknad, supply chain, inköp och kundtjänst. Du kommer självklart även att interagera med dina teamkollegor som är placerade ute i Nordeuropa för att dela erfarenheter och kunskaper Demand Planners sinsemellan. Henkel erbjuder dig ett utvecklande arbete i en internationell miljö i vilken du har möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Henkel. Vänligen skicka in dina ansökningshandlingar (CV och personligt brev) på engelska.

Arbetsuppgifter

Som Demand Planner kommer du bland annat att ansvara för att skapa kvalitativa och pricksäkra prognoser gällande efterfrågan av Henkels produkter inom konsumentlim. Din insats kommer att vara avgörande för att säkerställa ett optimalt varuflöde av produkterna inom produktportföljen. Du kommer till exempel att: * Utvärdera och analysera föregående månads resultat i förhållande till lagd prognos * I nära samarbete med sälj- och marknadsavdelningen inhämta information för att skapa träffsäkra prognoser till produktionsplaneringen * Analysera faktorer som kan påverka efterfrågan på produkterna och utifrån detta vidta nödvändiga åtgärder i prognosarbetet * Arbeta proaktivt för att minimera höga lagervolymer och därmed kapitalbindning

Vi söker dig som

* Har en akademisk examen inom supply chain, logistik eller annan liknande inriktning * Har hunnit skaffat dig 1-2års erfarenhet inom supply chain eller logistik under eller efter dina studier * Har mycket goda kunskaper i Excel och Power Point * Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, detta då du dagligen kommer att arbeta på dessa språk Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP och/eller APO-DP. Som person söker vi dig som har en stark analytisk förmåga samt tycker om att arbeta i en roll med många kontaktytor. Du är en kommunikativ person som har lätt för att interagera med andra människor samt presentera dina resultat. Då du kommer att ingå i ett team där dina demand planner-kollegor är placerade ute i Nordeuropa är det viktigt att du är även är självgående på så vis att du tar ansvar för din uppgift och driver ditt arbete framåt. Är det dig vi söker? <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Så snart som möjligt * Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas) * Lön: Enligt överenskommelse med Henkel * Placering: Stockholm, Alvik * Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg, 08-120 522 85 * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Henkels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stw02@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw02@academicwork.se](mailto:stw02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Henkel](https://www.henkel.se/) är ett globalt företag med marknadsledande varumärken som Schwarzkopf, Barnängen, Loctite och Pattex. Henkel är verksamt inom tre affärsområden – hushållsprodukter, kosmetik- och hygienprodukter samt lim, tätning och ytbehandling. Under 2016 hade Henkel-koncernen en omsättning på 18,7 miljarder euro och en vinst på 3,172 miljarder euro. Henkel Norden har ca 400 medarbetare i de fyra nordiska länderna och omsatte 208 miljoner euro under 2016. För mer information om företaget se: [Henkel](https://www.henkel.se/)

Här söker du jobbet

Emelie Gustafsson

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15004185