Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14995457

Ancotrans AB söker nu en trafikledare!

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg
  • Omfattning: Heltid, 8:00-17:00
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Transportplanerare
  • Startdatum: Omgående

Vill du arbeta med transportplanering och har ett genuint intresse för spedition? Letar du efter en tjänst där du får arbeta med både koordinering och optimering av logistik i ditt dagliga arbete? AncoTrans söker en trafikledare som kommer att arbeta med transportplanering med säte i Göteborg. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för AncoTrans räkning just nu en trafikledare, som kommer ingå inom någon av nedan följande inriktningar. Som trafikledare hos Ancotrans kommer man antingen ingå i teamet som ansvarar för järnvägstransport av import mellan Örebro och Nässjö. Här arbetar du främst operativt med allt vad transport och leverans innebär, exempelvis bokning, prissättning och fakturering. Alternativt kan man komma att inrikta sig mot specialanpassade transbortbokningar som på bästa sätt ska transporteras mellan olika hamnar i Europa. Här präglas tjänsten av nära samarbeten med AncoTrans europeiska kontor och mycket strategiskt och nätverkande arbete. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos AncoTrans AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ancotrans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:gbg02@academicwork.se)

Arbetsuppgifter

Som trafikledare kommer du att arbeta nära kollegor och med transportplanering. Du kommer exempelvis: * Arbeta med transportplanering, både koordinering och optimering * Hantera orderhandläggningar, prissättning, fakturering samt bokningar * Ha en löpande kontakt med inrikes- och utrikeskollegor, kunder och leverantörer Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och nära andra människor. Du trivs med att få användning för dina strategiska och lösningsorienterade kompetenser. Du vill nu utveckla dina erfarenheter inom transportplanering, spedition och logistik. Vidare är du en person som alltid strävar efter att ge en utmärkt service mot de personer du möter.

Vi söker dig som

* Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom logistik, spedition eller transportplanering * Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då detta krävs i det dagliga arbetet Det är meriterande om du… * Har en avslutad eftergymnasialutbildning inom logistik, spedition eller liknande * Har arbetat med sjöspedition tidigare Som person är du lösningsorienterad och driven, brinner för att arbeta operativt och strategiskt. För att din planering ska kunna ge önskat resultat krävs att du är flexibel, stukturerad och lätt kan priotera om. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Placering: Göteborg * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg02@academicwork.se](mailto:gbg02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[AncoTrans AB]( http://www.ancotrans.dk/se/) är ett företag som har jobbat med transport av alla slags fartygscontainers sedan 1970-talet. De erbjuder containertransporter med det lägsta CO2-utsläpppen på marknaden och brinner för att kunna ge en utmärkt service gentemot kunder och leverantörer. Idag är de lokaliserade i Sverige, Danmark och Tyskland och säger själva att de ”aldrig tackar nej till en körning”.

Här söker du jobbet

Linnéa Olsson

Har du frågor om tjänsten?

Linnéa Olsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14995457