Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14998744

Är du Famecos nya tekniska innesäljare?

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Mölndal
  • Omfattning: Heltid, 8:00-17:00
  • Typ av uppdrag: Rekrytering
  • Jobbkategori: Innesäljare
  • Startdatum: Omgående

Har du en tekniskförståelse och tidigare arbetat i en säljadministratörs roll? Brinner du för att arbeta effektivt och skapa långvariga relationer? Har du en bakgrund inom industrin eller automotivebranschen? Fameco verkar i en bransch där det krävs att vara först på bollen samt leverera med kvalité och skapa långvarig relationer. Tycker du dessa värderingar går hand i hand med dina? Då är tjänsten som teknisk innesäljare något för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Famecos räkning en teknisk innesäljare till deras kontor i Mölndal. Rollen innebär att du är spindeln i näten mellan kunder och leverantörer. Där ett tajt samarbete med Business Area Managers (BAM) samt Key Account Managers (KAM) kommer vara avgörande för att lyckas i din roll. Fameco präglas av en härlig stämning och där de värnar om att ha en rolig och delaktig atmosfär. De satsar på sina medarbetare och tycker det är otroligt viktigt att man trivs hos dem. Deras värdeord är Passion, Energi och Respekt - vilket genomsyrar hela kontoret. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Famecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [AcademicWork](mailto:gbg02@academicwork.se). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fameco.

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare kommer du säkerställa att kundernas behov tillgodoses och att vårda relationer till befintliga kunder. Du kommer att ta emot kundförfrågningar och sedan kontakta leverantörer för prisuppgifter som sedan kommer ligga till grund för offerter. Du kommer även att ansvara för att ta fram statistik och rapporter om avvikelser inom försäljning samt inköp till respektive chefer. Du kommer till exempel att: * Ta emot kundförfrågningar på nya och omförhandlade artiklar * Ta in priser från egen fabrik & leverantör, samt offerera kund enligt förfrågan * Hantera nya ordrar och annullationer * Ansvara för relationer med tilldelade kontaktpersoner hos kund & leverantör * Ta fram årlig plan för aktiviteter och utveckling mot tilldelade leverantörer för att följa våra uppsatta mål * Beredskap att rapportera inköps-, och försäljningsstatistik inom 24h Tjänsten passar dig som trivs med både adminitrativa uppgifter och att skapa relationer med kunder och leverantörer. Som teknisk innesäljare finns det möjligheter att både utvecklas i sin roll men även inom bolaget på sikt. Därför söker Fameco någon som ser detta långsiktigt och har viljan att växa med bolaget.

Vi söker dig som

* Har minst en YH – utbildning i relevant område * Har tidigare erfarenhet av innesälj, koordination eller administration * Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska * Innehar B-körkort * Har tidigare erfaranhet inom industrin Det är meriterande om du * Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter * Har tidigare erfarenheter av Automotivebranschen Som person är du affärsmässig och professionell i ditt bemötande samt förstår och kan förklara hur olika aktiviteter påverkar det ekonomiska resultatet. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och strävar efter att leverera över det förväntade resultatet. Vidare ser vi att du trivs med att träffa nya människor samt duktig på att bibehålla och vårda befintliga relationer. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Omfattning: Heltid * Lön: Fast * Placering: Mölndal * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [Academicwork@academicwork.se](mailto:gbg02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Fameco](http://fameco.se/om-oss/) är verksamma inom automotivebranschen och är från början flera små familjeföretag som startades på 1940-talet men blev sedan en företagsgrupp med utvecklat utbud av produkter och tjänster. Verksamheten är under ständig utveckling och förnyelse för att anpassa sig till marknadens behov. Famecos vision är att bli världsledande inom sin bransch!

Här söker du jobbet

Linda Hanje

Har du frågor om tjänsten?

Linda Hanje eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14998744