Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15004407

Customer Experience Lead till Samsung

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Kista
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Marknadsanalytiker
  • Startdatum: Omgående

Är du en analytisk person som drivs av resultat och prestation och vill jobba i en roll där du får chansen att hjälpa Samsung att etablera sig som det mest innovativa företaget i norden gällande hushållsteknik? Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker för Samsungs räkning en Customer Experience Lead. Du kommer att sitta i ett team om 12 personer där du kommer att supportera och utveckla samt utföra nyckelaktiviteter från den aktivitetsplan som finns för samtliga nordiska länder gällande produktlanseringar. Din uppgift blir således att underlätta den kontinuerliga aktivitetsuppföljningen och det digitala lärandet på företaget. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Samsung. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med uppföljning och utvärdering av aktiviteter på bland annat Samsungs hemsida, sociala medier, CRM och evenemang på regelbunden basis. Detta kan innebära att anpassa dessa kanaler utefter Samsungs beteenden på de digitala plattformarna. Du kommer till exempel att: * Planera, utveckla och anpassa reklam för att stödja och förstärka aspirations- och känslomässig varumärkesuppfattning. * Projektleda kreativa, digitala, Community Management och Action Marketing Agencys inom SENA nätverk. * Arbeta med att ständigt förbättra det digitala lärandet inför framtida kommunikation.

Vi söker dig som

* Har en universitetsutbildning, gärna inom marknad. * Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. * Har professionella kunskaper i minst ett nordiskt språk samt engelska då de används dagligen * Har arbetat i MS Office och då framförallt i Excel och Power Point Det är meriterande om du… * Har erfarenhet av att använda någon av följande applikationer; Adobe Photoshop, Dreamweaver, CMS-plattformar, SEO/SEM * Vet vad grundläggande HTML-kodning innebär * Tidigare har arbetat i en nordisk matrisorganisation Tjänsten passar dig som är en doer med positiv attityd. Du är strukturerad med förmåga att hantera flera prioriteringar och korta deadlines. Vidare så är du inte rädd för att ta egna initiativ och du ser samarbetet med dina kollegor som en viktig del av ditt arbete. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Lön: Timbaserad månadslön * Placering: Kista, Stockholm * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn02@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn02@academicwork.se](mailto:skrivteammailen@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) * Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)

Här söker du jobbet

Linda Hellman

Har du frågor om tjänsten?

Linda Hellman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15004407