Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14991979

Driven inköpare/produktionsplanerare FLIR

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Täby
  • Omfattning: Heltid, Kontorstid
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Inköpare/upphandlare
  • Startdatum: Omgående

Söker du en ansvarsfull och varierande roll där du får möjligheten att utvecklas i en omgivning av kunniga och kompetenta kollegor? Om du tror att du har den kompetens som krävs för att bli en betydelsefull kollega till de anställda på Flir Systems, skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på länken längst ner i annonsen!

Om tjänsten

Academic Work söker för Flir Systems räkning en inköpare/produktionsplanerare till sitt kontor i Täby. Detta är ett långsiktigt uppdrag med omgående start på ett företag som arbetar med produktion av värmekameror som bland annat används av det amerikanska försvaret. Personen vi söker kommer att fungera som högra hand till produktionschefen och detta är en chans att få inblick i en av få producerande enheter som finns kvar i Sverige. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flir Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts02@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Flir Systems.

Arbetsuppgifter

Som inköpare/produktionsplanerare kommer du arbeta i en roll som erbjuder både teoretiskt och praktiskt arbete ute på golvet där snabba puckar och många bollar i luften samtidigt är en naturlig del av arbetet. Du kommer att sköta det dagliga arbetet samt vidareutveckla och sätta upp fungerande processer. Du kommer ha ett stort ansvar över vad och när produkter ska tillverkas utifrån de ordrar som kommer in och se till att inköpsartiklar finns på plats i lagersaldot. Du kommer att stå inför beslut om hur arbetsuppgifter ska prioriteras för att arbetet ska bli effektivt och lönsamt. Du kommer i stor omfattning arbeta administrativt i SAP genom att kontrollera och utveckla parametersättningar. Då det är en platt organisation kommer du ha nära kontakt med både externa och interna parter. Du kommer att ha en kollega i samma roll samt en erfaren produktionsplanerare till hands. Du kommer att sitta i ett kontorslandskap när du sköter inköpen till de ungefär 10 personer i de tre produktionsfamiljer som du jobbar mot. Du kommer till exempel att: * Svara på mycket frågor gällande produktionen * Hantera stora kontaktytor internt med produktionstekniker och montörer samt med externa parter så som leverantörer * Hantera ordrar och beställa artiklar utefter dessa * Hjälpa produktionschefen i ett nära samarbete Tjänsten passar dig som vill ha en utvecklande och stimulerande roll på ett spännande företag där ingen arbetsdag är den andra lik.

Vi söker dig som

* Har en relevant utbildning så som civilingenjör * Är flytande i engelska och svenska i tal och skrift * Har vana av att arbeta i en koordinerande / ”spindeln i nätet”-roll * Har erfarenhet av SAP * Har erfarenhet av inköp och internationella kontaktytor Det är meriterande om du… * Är certifierad i CPIM * Har erfarenhet av MM/PP modulen Som person är du stresstålig och motiveras av en miljö där du har mycket att göra samtidigt som du är strukturerad och har ordning och reda omkring dig och håller koll på vad som händer. Du måste ha ”skinn på näsan” och kunna hantera både med och motgångar och inte låta blåsväder påverka ditt driv och din oräddhet för att ta initiativ. Vi ser att du är samarbetsvillig, tvekar inte att fråga när du undrar något, är prestigelös och tar dig an uppgifter högt som lågt. Du kommer att jobba kontorstider mellan 8-17 men Flir ser gärna att du är morgonpigg och hellre kommer tidigare för att sedan också gå tidigare än tvärt om. Sist men inte minst är du en problemlösare som är kreativ men sund i ditt sätt att tänka för bästa möjliga resultat. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, 8-17 * Placering: Täby * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts02@academicwork.se](mailto:sts02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

FLIR Systems, Inc. is a world leader in the design, manufacture, and marketing of sensor systems that enhance perception and awareness. Pioneers in the commercial and government infrared industry, FLIR provides advanced thermal imaging and threat detection systems for use by industry, consumers, science, law enforcement, and the military for a wide variety of imaging, thermography, and security applications.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Anna Persson

Har du frågor om tjänsten?

Anna Persson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14991979