Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15000277

Ekonom till försäkringsbolaget med branschens nöjdaste kunder!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Back-office medarbetare
  • Startdatum: Omgående

Är du en samarbetsvillig person som tycker om att ta dig an olika arbetsuppgifter? Har du också erfarenhet av värdepappers- och prognossystem samt likviditetsarbete från tidigare arbetsplats? I denna roll får du möjlighet att samla på dig meriterande erfarenhet samt en fot in på ett försäkringsbolag. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kund räkning en erfaren ekonom med start omgående. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [AcademicWork](mailto:stn02@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till och med 31 augusti 2018. För rätt person och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Gruppen Shared Services ingår i enheten Ekonomi & Finans och avdelningen Verksamhetsstöd. Shared Services utför olika tjänster åt bland annat affärsenheterna inom företaget och dess kunder. Shared Services består av 20 medarbetare där varje medarbetare ingår i ett eller två av de fem team som finns på gruppen. Nu söker vår kund en konsult till teamet Treasury Backoffice där teamets uppdrag i huvudsak är att ta fram dagliga likviditetsprognoser, hantera fullmakter och administrera bankkonton samt att vara vår kunds kontaktperson till deras banker. Förutom ovanstående kommer arbetsuppgifterna även att vara dessa: * Löpande arbete med likviditetsprognoser på kort och lång sikt samt analys av prognos mot utfall för vår kund och dess dotterbolag * Användarstöd för koncernen gällande deras banksystem och prognosverktyg * Månadsbokslut

Vi söker dig som

Rätt kandidat för rollen är positiv och tycker om att samarbeta samt är van vid och kan sätta sig in i olika arbetsuppgifter. För att lyckas i uppdraget krävs det noggrannhet, att hålla deadlines och att vara leveranssäker. Våra värderingar är tillit, öppenhet, engagemang och professionalism och vi ser gärna att personen väl stämmer in på dessa. För de beskrivna arbetsuppgifterna ovan är det önskvärt att personen har tidigare erfarenheter av att ha: * Jobbat i värdepappers- och prognossystem * Utvecklat lång- och kortsiktiga likviditetsprognoser * Van vid Officepaketet och framförallt Excel. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Senast 1 mars * Omfattning: Heltid, 100% * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn02@academicwork.se](mailto:stn02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Här söker du jobbet

Anna E Claesson

Har du frågor om tjänsten?

Anna E Claesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15000277