Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002913

Elektro/mekatronik-ingenjör till traineetjänst på Aros Electronics

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Mölndal
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Tillsvidareanställning
  • Jobbkategori: Systemingenjör (el/elektronik/elkraft)
  • Startdatum: Augusti/September 2018

Vill du ha en traineeplats med starkt teknikfokus? Vill du vara en del i utvecklingen av morgondagens teknik och praktiskt arbeta med att utveckla nya lösningar, inte bara i teorin utan även i praktiken? Vill du få en kickstart på din ingenjörskarriär? I sådana fall bör du söka denna traineetjänst till Aros Electronics redan idag urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Aros räkning två traineer till 2018-års traineeprogram. Vi söker en maskiningenjör och en elektro/mekatronikingenjör. Detta är en möjlighet att snabbt få utvecklas i ett företag och dessutom få en fast anställning direkt efter examen. Som trainee får du ta del av ett skräddarsytt program som ger dig insikt i flera olika avdelningar och roller. Under ditt traineeår kommer du även att få utbildning inom ett brett spektra samt besöka koncernföretag och samarbetspartners i andra länder. Arbetet kommer vara både strategiskt och praktiskt med Aros produkter och dess utveckling. En stor fördel med trainee-platsen är att efter traineeåret är målet att du ska fortsätta att arbeta inom det område du själv funnit mest intressant som till exempel teknisk specialist eller utvecklare. Förutom de tekniska bitarna med både hårdvara och mjukvara får man även arbeta med marknad, kvalité och testning. Cecilia som gjorde sitt traineeår på Aros 2015/2016 arbetar idag som projektledare och har i år fått möjlighet att driva ett av Aros viktigaste projekt. Hennes ord om starten som Trainee på Aros: ”Att få möjligheten att arbeta som trainee med erfarna och duktiga ingenjörer på ett företag som har en så bred teknisk tillgång är i stort sett unik för hela branschen och något otroligt värdefullt. ” För att få lite mer koll på Maria och Charlotte som är 2017 års traineer Aros kan du läsa deras blogg [här](http://aros.se/blog) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aros på en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Som Trainee på Aros så kommer du att få möjligheten att både lära dig den senaste tekniken och får själv vara med att utveckla tekniken framåt. Som trainee kommer du att få användning för dina teoretiska kunskaper som du fått från skolan och använda dem i praktiken. Du kommer att få kavla upp ärmarna och vara med och meka och utveckla Aros produkter. Du får stöttning från befintlig personal genom hela programmet och med eget driv, stort intresse och en ambitiös inställning till arbetet så kommer detta ge dig stora möjligheter att utvecklas på Aros en lång tid framöver. Du kan läsa mer om upplägget [här](http://aros.se/trainee)

Vi söker dig som

* Är nyexaminerad Civilingenjör inom elektro eller mekatronik med examen sommaren 2018 * Har kommit i kontakt med utvecklig av elektronikprodukter antingen via jobb eller projektarbete * Har ett genuint teknikintresse och fallenhet för teknik * Talar och skriver obehindrat på både Svenska och Engelska Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk, så som tyska, italienska eller varför inte kinesiska. Som person vill du arbeta med kombinationen kundrelationer och teknisk utveckling. Kanske kallar dina vänner och familj dig för uppfinnarjocke och du har svårt att hålla tassarna borta från tekniska produkter. Du är utåtriktad, initiativtagande och finner en personlig tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Din förmåga att se sammanhang samt att bryta ned både tekniska och affärsmässiga problem gör att du prioriterar rätt delar. Du trivs både när du självständigt får gräva ner dig i tekniska problem men trivs också med att samarbeta med andra för att uppnå bra resultat. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Augusti/september 2018 * Omfattning: Heltid, fast anställning från start * Lön: Månadslön enligt överenskommelse * Placering: Aros Electronics nyrenoverade huvudkontor i Mölndal * Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Josefine Skagert 031-352 3361, Rekryteringsadministratör Emma Alkner 031-381 57 53 eller rekryteringsteamet recruitmentgothenburg@academicwork.se * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros Electronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vill du ha tips på hur du kan göra ett bra CV eller hur du skriver ett personligt brev finner du det [här](https://www.academicwork.se/inspiration) * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se). För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Aros Electronics]( http://www.aros.se/) är ett företag som i över 40 år framgångsrikt har utvecklat och tillverkat elektronik- och mekatronik-lösningar som fullständigt integreras av deras kunder inom ett brett spektra av tillämpningar. Dessa kundunika lösningar finns både hos maskinbyggare och inom fordonsindustrin. Deras koncept bygger på att optimalt kombinera avancerad konstruktion med teknisk expertkompetens samt tillämpningskunnande. Genom en lämplig kombination av återanvändning och lösningar inom elektronik, elektriska motorer samt mekanik, genererar de optimala kundanpassade lösningar redan vid medelhöga produktionsvolymer. På detta sätt kan de bäst nyttja synergier mellan deras olika kundprojekt vilket säkerställer både hög produktkvalitet samt låga produktions- och komponentkostnader. De ser sig själva som en teknik-pool för sina kunder som från en solid grund snabbt kan fokusera på de innovativa delarna inom sina respektive kärnområden.

Här söker du jobbet

Josefine Skagert

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Skagert eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002913