Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14993631

Fastighetsintresserad ingenjör med social ådra? Areakorrekt letar efter en ny medarbetare!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Tillsvidareanställning
  • Jobbkategori: Fastighetsplanerare
  • Startdatum: Enligt överenskommelse

Ser du dig som en positiv person som har lätt för att knyta kontakt med andra? Är du dessutom intresserad av fastigheter och har en eftergymnasial utbildning som stärker det? Är du noggrann och gillar att använda datorn som verktyg? Då ska du se hit! Just nu letar Areakorrekt efter en rit- och mättekniker som ska arbeta nära deras kunder med att mäta och rita upp deras fastigheter i CAD. De erbjuden en ansvarsfull roll som kan svänga snabbt från dag till dag. Du kommer få en gedigen introduktion och möjlighet till snabba beslut och socialt utbyte i en miljö som präglas av god stämning, högt i tak och utvecklingsfokus.

Om tjänsten

Academic Work söker för Areakorrekts räkning en relationsskapande rit- och mättekniker. Areakorrekt är ett mätkonsultbolag som utför areamätningar av lägenheter, lokaler, butiker, skolor med mera. De anlitas vid bostadsförsäljning, ombyggnation, nyproduktion, hyresförhandlingar och tvister om areauppgiften. När de gör en areamätning kan de även ta fram relationsritningar. Areakorrekt startades 2006 som en del av Ornbydesign AB. I rollen som rit- och mättekniker kommer du vara personen ute hos kund som mäter och ritar upp fastigheterna i CAD. Det går väldigt bra för företaget och de behöver nu ytterligare en medarbetare för att kunna fortsätta växa. Företaget består i dagsläget av 6 personer som arbetar tätt tillsammans i fina lokaler i Vasastan. Samarbetet är viktigt även om du förväntas bli självgående relativt snabbt. Trots företagets storlek är det ett företag i framkant som hela tiden letar efter ny teknik att implementera i sin affärsidé. Just nu arbetar de med två nya tekniska lösningar som kan bli väldigt spännande i framtiden. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Areakorrekts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn04@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Areakorrekt.

Arbetsuppgifter

Som rit- och mättekniker kommer du arbeta med att mäta och rita upp fastigheter. Du kommer göra mellan 5-10 mätningar per dag och vara ute hos kunder under större delen av din tid. Du kommer till exempel att: * Mäta och rita upp fastigheter med hjälp av handlaser, dator och CAD. * Bygga samarbete och relationer med mäklare, företag och privatpersoner. * Finnas tillgänglig för övrig administration/arbetsuppgifter som kan dyka upp på kontoret. Tjänsten passar dig som har ett fastighetsintresse och som trivs med att bygga relationer. Dina dagar kan ändras om snabbt men det är något som du ser som tilltalande. Du kommer se spännande bostäder och samarbeta med både de exklusivaste fastighetsmäklarna och de mest innovativa byggföretagen.

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasialutbildning inom fastighet, bygg eller liknande. * Har ett intresse av fastigheter * Känner till Stockholm som stad och som enkelt kan hitta till olika områden. * Har B-körkort. * Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du… * Har kunskaper i CAD Som person är du självgående, ansvarstagande och relationsskapande. Du kommer till större delen av din tid vara ute hos kunder och då handlar det om att bygga bra relationer så de återkommer nästa gång de har ett liknande behov. Dina dagar kan dessutom komma att förändras snabbt vilket ställer krav på flexibilitet. Inte sällan får du in korta deadlines som måste prioriteras och då får du ändra om i din planering. I och med att du ansvarar för din tid är det viktigt att du vet vad som ska göras och att du inte är rädd för att ta egna beslut. Du måste även vara mycket noggrann då du enbart får ett försök att mäta fastigheterna och då ska det bli rätt. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Augusti * Omfattning: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning * Arbetstid: Kontorstider, 8-17 * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Stockholm, Vasastan * Kontaktperson: Rekryteringskonsult Tim Knutsson * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Läs mer om Areakorrekt [här](http://www.areakorrekt.se/).

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Tim Knutsson

Har du frågor om tjänsten?

Tim Knutsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14993631