Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002598

Flera juniora ingenjörer till Rejlers

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag
  • Jobbkategori: Maskinoperatör
  • Startdatum: Omgående

Har du en ingenjörsutbildning och vill få möjlighet till snabb personlig utveckling? Tycker du om att arbeta i projektform? Då har vi tjänsten för dig! Rejlers söker nu efter Beräkningsingenjörer, Mekaniska Konstruktörer och Provningsingenjörer till olika projekt i Storstockholm. I den här rollen får du möjlighet att ta ett snabbt kliv i din karriär genom arbete med erfarna kollegor, den senaste tekniken och löpande kompetensutveckling.

Om tjänsten

Rejlers är välkänt teknikkonsultbolag bestående av 2000 personer som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. På Rejlers får du möjlighet till stor individuell utveckling i en prestigelös företagskultur som präglas av en social miljö med korta beslutsvägar. Du kommer även få en gedigen introduktion och bra förutsättningar för att snabbt komma in i din roll. Vi på Academic Work erbjuder dig: * Full access till e-learning biblioteket Pluralsight med tillgång till över 6300 kurser inom IT & Tech * Individuella coachtillfällen tillsammans med din konsultchef * En förberedande kurs inom populära agila ramverket SCRUM inför certifiering som titulerar dig som Professional Scrum Master (PSM 1) * Efter 6 månader erbjuds du 3 dagar lärarledd utbildning inom relevant område för ökad individuel utveckling * Möjlighet att delta i konsultträffar för nätverk och erfarenhetsutbyte Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Vi söker efter ett flertal personer som kommer att arbeta i projektform ute hos Rejlers kunder. Här finns det möjlighet att utifrån din bakgrund och din kompetens bli utplacerad på ett uppdrag som passar dig. Därför är det viktigt att du motiverar tydligt i din ansökan vilken av tjänsterna du vill jobba inom och varför! Vi söker efter dig som vill jobba inom följande områden: * Beräkningsingenjör: Utföra beräkningar och sammanställa rapporter * Mekanisk konstruktör: Rita/skapa nya produkter och komponenter med hjälp av olika program * Provingenjör: Test och verifiering av hårdvara. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas på ett branschledande teknikkonsultbolag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är civil – eller högskoleingenjör inom relevant område. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen Det är meriterande om du har: * Erfarenhet av fordonsbranschen * Erfarenhet av MathLab, Vision etc * Erfarenhet av Catia V5 * Erfarenhet inom olika beräkningsprogram så som Anys etc Som person är du handlingskraftig och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp, och du har en god kommunikativ förmåga.

Information om företaget

[Rejlers](https://www.rejlers.se/) är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 2000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. De arbetar med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning och finns på ca 80 orter i Sverige, Finland och Norge.

Här söker du jobbet

Nike Sporrong

Har du frågor om tjänsten?

Nike Sporrong eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002598