Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14997379

Fossilfri fordonsflotta! Energikontoret söker projektledare för energimässig hållbarhetsutveckling

Snabbfakta
  • Stad: Uppsala
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, måndag-fredag
  • Jobbkategori: Miljöingenjör
  • Startdatum: Omgående

Här finns möjligheten för dig som brinner för hållbart resande och som lever som du lär. Som projektledare på Energikontoret får du chansen att jobba med ditt stora miljöintresse och arbeta med spännande uppdrag inom området. Vi söker dig som är intresserad av samhällsutveckling och som vill vara med på resan mot klimatsmarta strukturer.

Om tjänsten

Academic Work söker för Energikontorets räkning en projektledare med säte antingen i Eskilstuna eller i Uppsala, beroende på vad du själv föredrar. Arbetsområdet kommer däremot att stäcka sig runt Mälardalen och även inkludera en del tjänsteresor inom EU. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Energikontoret.

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Energikontoret kommer du arbeta med såväl tekniska frågor som metodutveckling och beteendepåverkan. Dina fokusområden i denna roll blir att: * Utöka laddinfrastrukturen och påverka omställningen till en delvis elektrifierad fordonsflotta * Jobba för hållbart resande till och från arbetet och i tjänsten med fokus på cykel * Stödja företag, fastighetsägare och bostadsföreningar att arbeta med förstärkta förutsättningar för hållbart resande

Vi söker dig som

Har hög förståelse för transportsystem och dess ingående delars påverkan på klimatet, samt ett gediget intresse för området. Vi söker dig som: * Har en universitet- eller högskoleutbildning inom energiteknik, transport-, logiskt eller liknade * Har B-körkort * Har goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift Det är meriterande om du även är utbildad inom nudging, beteendepåverkan eller motsvarande, men detta är inget krav. Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och har vana av att samverka. Utöver detta är du engagerad och lyhörd. För att klara av denna roll på bästa sett ser vi även att du är kommunikativ och initiativtagande. Du driver på ditt arbete och tar dig an arbetsuppgifter med mod. Du är inte rädd för att ta ansvar när det behövs och har förmågan att prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Slutligen är du även lösningsorienterad. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Placering: Uppsala eller Eskilstuna * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Energikontoret önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn06@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn06@academicwork.se](mailto:stn06@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

Energikontoret i Mälardalen är ett av Sveriges 15 regionala energikontor och vårt uppdrag är att arbeta för minskad klimatpåverkan genom energieffektivisering och ökad andel förnybar energi. Vi arbetar i ett nätverk av 360 energikontor i Europa och vi driver samverkansprojekt med offentliga aktörer, bransch- och intresse organisationer, näringsliv och myndigheter. Vårt arbete går ut på att få samverkan över så väl geografiska som tekniska och administrativa gränser för att skapa bättre förutsättningar för energimässigt hållbar samhällsutveckling.

Här söker du jobbet

Josefin Jonasson

Har du frågor om tjänsten?

Josefin Jonasson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14997379