Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14992031

ICT TECHNICIANS/INSTALLATÖRER TILL ERICSSON LOCAL SERVICES

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Rosersberg
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, 6 månader
  • Jobbkategori: Installatör
  • Startdatum: november/december

Är du händig, teknikintresserad och IT-intresserad? Vill du kunna få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? ”Sky is the limit” hos Ericsson Local Services med start i rollen som ICT Technician/Installatör på deras gigantiska projekt i norrort.

Om tjänsten

Academic Work söker för Ericsson Local Services räkning sex ICT Technicians/Installatörer. Arbetet är beläget på vår kunds stora testcenter i norrort. Projektet är just i startgroparna och dess funktion kommer vara att med hjälp av testlabben testa nya och gamla funktioner som företaget utvecklar. Du kommer att ingå i ett team med andra ICT Technicians/Installatörer på 4-5 personer med en teamledare som kommer att ge dig kontinuerlig upplärning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [AcademicWork](mailto:sts02@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ICT Technician/Installatör kommer du arbeta med att tillsammans med ditt team bygga upp ett testlabb utifrån inkommande order. Beställarna är interna kunder och testlabbets utformning beror på vad det är som i slutändan ska testas. Du kommer till exempel att: * Dra kabel och skruva upp switchar * Installera radiobaser och datorer * Göra efterföljande konfigurering Tjänsten passar dig som brinner för teknik och vill komma in på ett företag som erbjuder dig möjligheter att utveckla och ta vara på dina talanger. Företagskulturen hos vår kund är att hela tiden uppmuntra dig till att ta dig an arbetsuppgifter som du är intresserad av vilket gör att du själv kan styra över din egen utveckling.

Vi söker dig som

* Har någon form av teknisk bakgrund, exempelvis teknisk gymnasieutbildning, arbetslivserfarenhet, eller arbete på fritiden * Är flytande i svenska i såväl tal som skrift Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst. Du har ett intresse för teknik och IT då detta kommer hjälpa dig att lära dig och utvecklas. Vidare har du hög förmåga att ta initiativ, både att själv lära dig mer och till arbetsuppgifter. Det är även av stor vikt att du fungerar bra i team och har lätt för att samarbete, då det mesta av jobbet utförs med dina kollegor. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: November/December * Omfattning: Heltid, 6 månader * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Rosersberg, Stockholm * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts02@academicwork.se](mailto:sts02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Vår kund är ett företag som levererar fälttjänster mot kunder inom telecombranschen i hela mellersta och södra Sverige. Företaget är i tillväxtfas och består i dagsläget av ca 700 anställda.

Här söker du jobbet

Jasmine Tehyrell

Har du frågor om tjänsten?

Jasmine Tehyrell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14992031