Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14978535

Ingenjörsstudent sökes till projektledarroll för Womengineer

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Valfritt i Sverige
  • Omfattning: Deltid, 15h /vecka
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Deltid
  • Jobbkategori: Projektkoordinator (teknik)
  • Startdatum: December

Skulle du beskriva dig som driven och ansvarstagande? Brinner du för att inspirera andra och vill utveckla din ledarskapsförmåga? Womengineer söker nu en engagerad ingenjörsstudent som ska ta över projektledaransvaret för organisationen.

Om tjänsten

Academic Work söker för Womengineers räkning en ingenjörsstudent som vill ta över rollen som projektledare. Som projektledare är du ytterst ansvarig för organisationen och arbetar operativt tillsammans med en projektgrupp på ca 10 personer för att driva verksamheten framåt. Rollen som projektledare är anpassad för att du ska kunna studera samtidigt och du förväntas arbeta omkring 15 timmar i veckan. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Womengineer. Alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se).

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att arbeta med att leda projektgruppen och stötta medlemmarna i deras respektive uppgifter samt ansvara för möten, konferenser och träffar. Medlemmarna i projektgruppen har ansvarsområden såsom ekonomi, marknadsföring, webb och näringsliv. Rollen som projektledare syftar till att ha en övergripande koll över respektive område och skapa rätt förutsättningar för projektgruppen. Du kommer att arbeta med strategisk och operativ planering med projektgruppen och styrelsen samt verka som länken däremellan. Vidare kommer du att vara ansiktet utåt för organisationen och representera Womengineer i olika sammanhang genom att synas, mingla och bygga kontaktnät. I rollen som projektledare kommer du få testa på allt vad det innebär att driva såväl långsiktiga som kortsiktiga projekt och få möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät inför din framtida karriär. Uppgifterna ger stora möjligheter till utveckling på både ett professionellt och personligt plan. Det kan vara ett utmärkt forum för att testa dina idéer och ger dig vana att nätverka professionellt samt sälja in organisationen och dig själv.

Vi söker dig som

* Studerar till ingenjör och har studerat under minst 2 år * Ett starkt engagemang för att driva utvecklingen för fler kvinnliga ingenjörer * Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda andra. Som person har du en färdighet att engagera andra och du har en sann entreprenörsanda. Vi tror att du som söker är social och utåtriktad då du kommer verka som organisationens ansikte utåt och bygga kontaktnät. Vidare är du driven, strukturerad och har stark initiativförmåga. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: December * Omfattning: Ca 15 timmar i veckan * Placering: Valfritt i Sverige * Kontaktuppgifter: Malin M Andersson, Rekryteringsadministratör 08 - 562 467 06 * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Womengineer](http://womengineer.org/vi-ar-womengineer/) Womengineer är en ideell förening på 27 personer som har som mål och verkar för att fler kvinnor ska läsa till ingenjörer. Womengineer utgörs bland annat av ingenjörsstudenter som bloggar om sina liv samt intervjuer där färdiga ingenjörer och studenter berättar om vad de gör och hur de har hamnat där de är.Varje år anordnar föreningen även eventet IGEday (Introduce a Girl to Engineering day) för tjejer mellan 12 och 19 år.

Elin Karman

Har du frågor om tjänsten?

Elin Karman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14978535