Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14995041

Jobba extra inom marknadsföring med att stärka Academic Works varumärke!

Snabbfakta
  • Stad: Norrköping
  • Omfattning: Deltid, 8-17
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, ca 15h/månad
  • Jobbkategori: Eventpersonal
  • Startdatum: omgående

Är du student och vill skaffa dig erfarenhet inom marknadsföring och event? Vi söker dig som vill bli en del av vårt lokala eventteam och driva marknadsföringen av Academic Work mot målgruppen Young Professionals! I rollen som Brand Ambassador uppmuntras du att ta initiativ och komma med egna idéer om hur vi ska marknadsföra oss på event mot vår målgrupp. Till dig som vill lite mer – we reward ambition! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Om tjänsten

“Jag tycker det är kul att få vara ute och träffa olika typer av studenter, marknadsföra Academic Work och hjälpa vår målgrupp Young Professionals att hitta jobb som passar dem. Tjänsten är en rolig blandning av marknadsföring och försäljning vilket ger bra erfarenhet för din framtida karriär. Det är ett väldigt flexibelt extrajobb och är lätt att kombinera med studierna. Grymt härliga kollegor i teamet är ett stort plus!" …så här beskriver vår medarbetare Erika hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Tycker du som Erika att detta låter som ett drömjobb vid sidan av studierna? Då är du kanske vår nya medarbetare som ska hjälpa oss att stärka vårt varumärke mot Young Professionals!

Arbetsuppgifter

Som Brand Ambassador kommer du bland annat att: * Förbereda och genomföra event på högskolor och universitet i Norrköping i syfte att marknadsföra våra lediga jobb och stärka vårt varumärke. * Genomföra event på kontoret, detta kan vara CV-granskning, speedintervjuer och mingelevent. * Assistera Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar. * Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter. * Utföra administrativa uppgifter efter utförda event, ex. registrering. * Affischera nya tjänster på ditt campus. * Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus. Tjänsten passar dig som gillar att skapa nätverk och som vill utvecklas inom marknadsföring. Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna din nya arbetsgivare Academic Work och får en introduktion i eventmarknadsföring.

Vi söker dig som

* Är student vid Linköpings Universitet, campus Norrköping, och tar examen tidigast sommaren 2019. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det ett krav att du inte har någon utlandstermin inplanerat under denna tid. * Har ett flexibelt skolschema och kan jobba ca 1 dag/vecka. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel. * Har erfarenhet av ett socialt serviceyrke samt vana av att hantera och bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt. * Talar flytande svenska och engelska då kontakt med kandidater är en mycket viktig del av rollen. Det är meriterande om du… * har ett befintligt nätverk med studenter på ditt campus. * har engagerat dig ideellt i exempelvis kår- eller föreningsaktiviteter. Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person är social, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Vidare är du flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel, då det händer att vi får event inbokade med kort framförhållning. Vi ser också att du har ett stort engagemang och är ansvarstagande och vi hoppas du kan bidra med nya idéer kring hur vi kan nå vår målgrupp. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: ca 15-20 timmar per månad, arbetsbelastningen varierar mycket över året och exempelvis Nolle-P är en extra intensiv period * Lön: Timlön, enligt kollektivavtal * Placering: Du utgår från Norrköping, men event i andra städer kan förekomma * Kontaktperson: Anna Enberg, Talent Acquisition Manager * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionlin@academicwork.se](mailto:talentacquisitionlin@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På <a href="https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss">https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss</a> får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. <a href="https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss">Klicka här!</a> Varmt välkommen!

Här söker du jobbet

Anna Enberg

Har du frågor om tjänsten?

Anna Enberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på talentacquisitionlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14995041