Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14987182

Junior Frontend-utvecklare till Eniac Data!

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Mölndal
  • Omfattning: Heltid, Dagtid
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Webbutvecklare, front-end
  • Startdatum: September

Är du junior inom frontend-utveckling och vill ta chansen att utveckla en helt ny plattformsoberoende lösning? Kan du dessutom tänka dig att ibland släppa tangenterna för att supportera och arbeta kundnära? Svarat JA? Då är du kanske den vi söker. Ansök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Eniac Data har levererat kvalificerade, administrativa program och IT-tjänster till organisationer i närmare 40 år och är idag en marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. Eniac står inför en spännande utmaning då de skall skapa en ny version av deras egenutvecklade affärssystem Aveny. Nu söker de dig som är junior inom frontend-utveckling som kan förstärka bolaget på programmerarsidan. Du kommer vara en viktig nyckelspelare i utvecklingen av det nya systemet som på sikt helt kommer ersätta det nuvarande. Eniac Data ger dig en möjlighet att i en proffsig organisation utvecklas inom frontend-utveckling och företaget kännetecknas av en platt organisationsstruktur där eget ansvar är ett honnörsord. Idag sitter åtta programmerare på kontoret i Mölndal med ett gemensamt och tydligt fokus, att leverera hög kvalitet med kunden i centrum. Som utvecklingsverktyg på frontend-sidan används react, javascript och redux och affärssystemet har både webbaserade och klientbaserade delar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Eniac Data.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior frontend-utvecklare kommer du framförallt vara delaktig i utvecklingen av Eniacs nya plattformsoberoende lösning ”Nya Aveny”. Från start kommer du arbeta mycket med grundsystemfunktionalitet inför det nya systemet men också migrering av vissa funktioner i dagens system. Du kommer framförallt fokusera på frontend-utveckling men Eniac ser gärna att deras programmerare har ett helhetsgrepp på lösningen vilket innebär att du ibland också kommer utveckla i backend. För att bygga upp verksamhetskunskap och få respons på lösningar kommer du cirka 1 dag/vecka arbeta med kundsupport. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och på sikt kan det bli aktuellt att du får programmeringsansvar för något av delprogrammen i Aveny. Arbetet på Eniac Data utförs i team och du kommer att få god stöttning internt från dina kollegor. Från start tilldelas du en mentor som introducerar dig i både systemet och arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

Har utbildningsnivå som motsvarar programmeringskunskaper på högskola eller universitet med goda kunskaper inom webbutveckling inom moderna ramverk. Vidare söker vi dig som: * Har grundläggande kunskaper i HTML, CSS och JavaScript med ett stort intresse för webbutveckling. * Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska då det krävs i kommunikationen internt samt i kontakten med användare. Det är extra önskvärt om du har: * Kunskaper i React, Redux, Flow eller GraphQL. * Har intresse för ekonomi, exempelvis redovisning och fakturering. Som person är du analytiskt lagd med ett kritiskt och kreativt tänkande. Eniac strävar efter att leverera programvara av hög kvalitet vilket medför att noggrannhet är en viktig egenskap. Du trivs i mötet med användare och tycker om att samarbeta med andra i team för att hitta de bästa lösningarna. Du tycker även om att ha mycket eget ansvar och driva på ditt arbete på egen hand. Eniac Data erbjuder dig en arbetsplats med en tydlig företagskultur och korta beslutsvägar. Inom företaget finns både utvecklingsmöjligheter och möjligheten att växa in i en betydelsefull roll med stort ansvar. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * START: September. * KONTAKT: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg04@academicwork.se](mailto:gbg04@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annonsid i rubriken på ditt mail.

Information om företaget

[Eniac Data]( http://www.eniac.se/) har levererat kvalificerade, administrativa program och IT-tjänster till organisationer i närmare 40 år. Idag är företaget marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. Vårt arbete kretsar kring det egenutvecklade affärssystemet Aveny. Runt detta har vi byggt upp en servicefunktion som ser till att programmet kommer till nytta och på bästa sätt motsvarar behoven i kundens organisation. Vårt huvudkontor är beläget vid Krokslätts Torg, alldeles på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Vi har även kontor i centrala Stockholm.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Philip Arcangioli

Har du frågor om tjänsten?

Philip Arcangioli eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14987182