Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14997397

Junior javautvecklare till Racasse!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Systemutvecklare
  • Startdatum: Omgående

Är du i början på karriären och vill utveckla dina kunskaper inom Java och databasteknik? Vill du dessutom göra det på ett företag som har en familjär känsla och som gör det lilla extra för sina kunder och för att sina anställda skall trivas. Om du brinner för IT och söker utvecklingsmöjligheter så har du kommit rätt. Racasse, med sitt kontor mitt på Sveavägen, söker efter sin nya stjärna att både utveckla och utvecklas av!

Om tjänsten

Academic Work söker en javautvecklare till vår kund Racasse. De är ett modernt IT-bolag med högt i tak som hjälper företag att bygga, förvalta och vidareutveckla unika system. Detta sker oftast in-house och du är med från ax till limpa i projekten. Systemen är företrädesvis informationslösningar och systemapplikationer som hanterar stora mängder data som exempelvis analyssystem och sökmotorer. Racasse, som sitter i ett modernt kontor i centrala Stockholm består av idag av 10 medarbetare och en bra mix av juniort och seniort. Alla är passionerade och kompetenta inom områden såsom att matcha information, bygga sökmotorer, GIS, ANN samt att hantera stora mängder data och transaktioner. Racasse kännetecknas av en öppen och tolerant kultur där du som anställd arbetar med stor frihet under stort ansvar. Det råder en familjär stämning på kontoret och utanför arbetstid så spänner våra intressen från chiliodling via musik, körsång och Biljard till bollsporter såsom fotboll och innebandy. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Racasse. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Racasse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare kommer du arbeta med systemutveckling i spännande uppdrag från våra kunder tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor på Racasse. Du kommer att jobba tätt tillsammans med såväl utvecklare som med kunder och ha mycket goda förutsättningar utvecklas om du är motiverad. Du kommer till exempel att: * Arbeta i alla delar som utgör en modern applikation. Gränssnitt, webbapplikationer men även med transaktionshantering och databaser. * Delta i projekten och kundmöten från ax till limpa, från idé till kravställning * Tolka, förstå och strukturera stora mängder data Tjänsten passar dig som är en passionerad javautvecklare med ambitioner att växa och lära dig mera

Vi söker dig som

* Har goda kunskaper i Java * Har kunskaper i databashantering såsom MYSQL * Har flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i och erfarenhet av tekniker och ramverk såsom Spring, Docker, Angular, Git och Jira. Har du gjort något spännande skol- eller hobbyprojekt är vi nyfikna på att få höra om det. Vi tror att du uppskattar att ha kul på jobbet, är noggrann i allt du gör och gillar att lösa problem tillsammans med andra likasinnade. Du kommer förväntas ta egna initiativ, ha synpunkter på hur vi skall jobba och bidra på mer än ett sätt till trivsel och framgång på företaget. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Sveavägen, Stockholm. * Kontaktuppgifter: robin.einarsson@academicwork.se * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts04@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts04@academicwork.se](mailto:sts04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) * Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)

Information om företaget

[Racasse](https://www.racasse.se/) är ett systemutvecklingsföretag med över 15 års erfarenhet av komplexa systemmiljöer. Deras specialitet och spetskunnande kretsar kring lösningar för hantering av information, en specialitet de backar upp med en bred domänkunskap och djup teknisk kompetens. De ingår i koncernen MSC group.

Här söker du jobbet

Robin Einarsson

Har du frågor om tjänsten?

Robin Einarsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14997397