Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15000430

Junior nätverkstekniker till ÅF

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Solna
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Servicetekniker
  • Startdatum: Omgående

Vill du få chansen att jobba med migrering, nätdesign samt utveckling på ett företag som har resten av Sveriges företag som kunder? Om du brinner du för teknisk utveckling samt gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen, så kan ÅF erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över!

Om tjänsten

Academic Work söker för ÅFs räkning nätverkstekniker på heltid till deras kontor i Stockholm. Detta är en långsiktig tjänst och du kommer att tillhöra sektionen Networks som idag består av 38 konsulter. Vi söker nu dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ÅFs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn04@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ÅF.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att ingå i IP-gruppen som består av 10 personer, och arbeta med migrering, konfigurering, implementation av hårdvara samt mjukvara i nätverk inhouse hos ÅF. Du kommer att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur. Din grupp du kommer tillhöra är ett engagerat och inkluderande team med mycket positiv stämning och under tillväxt. Vi ser att du bör ha ett sinne samt förståelse för affärsmöjligheter och förmågan att förmedla dessa vidare för att trivs i rollen. Vidare passar tjänsten dig som är nyexaminerad inom nätverksteknik och som med fördel har arbetat med kundkontakt tidigare samt inom fiber. Tjänsten kan även komma att innebära resor och distansarbete.

Vi söker dig som

* Är nyexaminerad inom nätverksteknik * Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift Det är meriterande om du har erfarenhet av migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk sedan tidigare, men detta är inget krav. Meriterande är även om du innehar B-körkort. Har du kunskaper inom nedan är det också meriterande: * Erfarenhet från enterprisenät och operatörsnät * Unix * Brandväggar, IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint) * Wireless LAN * Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper, Huawei och Alcatel. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning * Arbetstider: Framförallt kontorstider men nattarbete ca varannan söndag. Du kan arbeta hemifrån nattetid. * Omfattning: Heltid, långsiktigt * Placering: Solna, Stockholm * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[ÅF](http://www.afconsult.com/sv/) är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. ÅF utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker ÅF marknadens vassaste kompetens som tillsammans med dem vill skapa framtidens samhälle.

Här söker du jobbet

Maria Swedner

Har du frågor om tjänsten?

Maria Swedner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15000430