Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14998134

Junior projektledare till 21Grams.

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Produktchef (teknik)
  • Startdatum: Efter årsskiftet.

Har du utbildning inom projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet? Är du även i början av din karriär? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Vi söker nu en junior projektledare till 21 Grams. Bolaget har en god tillväxt och söker en person som kan starta efter årsskiftet. De har sitt kontor i Hammarbysjöstad i Stockholm och tjänsten är en direktrekrytering till 21 Grams. Låter det intressant? Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior projektledare till 21 Grams med start efter årsskiftet. Kontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. Bolaget växer så det knakar och söker nu en junior projektledare för att stärka projektorganisationen. 21 Grams har ett öppet kontorslandskap och idag arbetar ett drygt 50 medarbetare på kontoret. Du kommer att arbeta kontorstider och samarbeta tillsammans med en annan projektledare inom affärsområdet och som även blir din närmaste chef. Allt kommer ske i nära samarbete med övriga inom affärsområdet samt projektledare i det andra affärsområdet. 21 Grams beskriver sig själva på följande vis: ”Vi älskar utmaningar. Med utmaningar följer möjligheter. Både i det stora och det lilla. I spåren av den avreglerade Posten föddes en ny marknad. En marknad som 21 Grams varit en del av sedan 2004 och som vi vill vara med och påverka, både idag och i morgon. När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som vi är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.” Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21 Grams.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta med ett helhetsansvar i projekten. Tjänsten innebär koordinerande arbete där såväl intern som extern kontakt förekommer, utöver det den administration som medföljer. Inom projektområdet finns mycket av projektkaraktär som externa och interna system, integrationer av nya postoperatörer mm. Länk mellan säljorganisationen, IT och produktion. Inledningsvis kommer flertal projekt vara fokuserade på integrationen av Swish till 21 Grams fakturamottagare. Exempel på arbetsuppgifter är: * Vid ett nytt projekt vara kontaktperson mellan kund, och de olika enheterna internt på 21 Grams. Sätta upp strukturer för projekt, knyta ihop länkar samt se till att projektet fortskrider enligt plan. * Stötta kund och/eller leverantörer i projektet och ha en kontinuerlig kommunikation för att bibehålla en god kundnöjdhet. * Hantera interna processer och eventuellt förbättra dessa om nödvändigt.

Vi söker dig som

Som är i början av din arbetslivskarriär och har en utbildning inom projektledning eller motsvarande. Utöver det ser vi att du: * Har en god självinsikt och personliga enskaper för att möta, coacha individer i olika sammanhang och situationer för att bidra och nå dina egna och projektets mål. * Har ett tekniskt intresse. * Har goda kunskaper i Microsoft Office. Outlook, Power Point, Word och Excel. * Hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Som person är du driven, vill framåt och strävar efter att utvecklas. Utöver det är du en person som är trygg i dig själv och inte är rädd för att ta tag i saker och skapa nya kontakter. Du tar för dig och vågar bolla saker och fråga om det är något du inte förstår eller undrar över. Slutligen är du en person som har energi och tycker om utmaningar och ser lösningar istället för problem. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Efter årsskiftet. * Omfattning: Heltid, direktrekrytering. * Lön: Enligt överenskommelse. * Placering: Hammarbysjöstad, Stockholm. * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21 Grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts03@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts03@academicwork.se](mailto:sts03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Här söker du jobbet

Christoffer Sjölander

Har du frågor om tjänsten?

Christoffer Sjölander eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14998134