Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14998325

JUNIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL MPC CONSULTING

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider, 8-17, med flexkomp
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid, tillsvidare
  • Jobbkategori: Ekonomi-/redovisningsassistent
  • Startdatum: Januari 2018

Är du i början av din karriär och har viss erfarenhet inom ekonomiområdet? Vill du arbeta som Junior Redovisningskonsult på en redovisningsbyrå med stora ambitioner? Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och som vill vara med på vår tillväxtresa!

Om tjänsten

Academic Work söker för MPC Consultings räkning en Junior Redovisningskonsult till deras centralt belägna kontor i Stockholm. Då företaget satsar på sin personal erbjuds du regelbunden kompetensutveckling och utbildning. MPC Consulting är indelat i olika affärsgrupper och du kommer tillhöra gruppen som arbetar primärt mot tjänstebolag. Som Junior Redovisningskonsult kommer du arbeta med ett brett spann av verksamheter. Rollen innebär att hålla en hög servicegrad mot företagets kunder och du har även en tät dialog internt med dina kollegor, som gemensamt arbetar mot samma kunder. Det är viktigt att du som ny delar den gemensamma ansvarskänslan att leverera ett bra resultat och samtidigt skapa goda relationer med kunderna då företaget värderar att leverera kvalitet till kunderna. Du välkomnas till ett härligt team med bra stämning och ett öppet klimat. Här får du möjlighet att växa i din arbetsroll och på sikt bredda din kompetens inom ekonomiområdet. Arbetet sker från kontoret som är beläget i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MPC Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MPC Consulting.

Arbetsuppgifter

Som Junior Redovisningskonsult kommer du att arbeta projektbaserat gentemot MPC Consultings kunder med att hantera deras betalningar, bankavstämningar, månadsavstämningar, kvittoredovisning med mera. Rollen innebär varierade arbetsuppgifter och mer och mer ansvar allt eftersom du kommer in i rollen. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom ekonomiområdet och som har som långsiktigt mål att utvecklas till Senior Redovisningskonsult och senare Projektledare.

Vi söker dig som

* Har som minst en kandidatexamen i ekonomi * Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer ha kontakt med såväl svensk- som engelsktalande kunder * Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat litegrann med bokföring tex genom sommarjobb eller deltidsarbete vid sidan av studierna, men det är inget krav för tjänsten. Det är också ett stort plus om du arbetat med service tidigare samt är van vid kundkontakt. Som person är du prestigelös, ansvarsfull och strukturerad. Då tjänsten innebär kundkontakt är det viktigt att du har ett naturligt sätt att skapa goda relationer till dina kunder samt bidrar till ett gott samarbete med dina kollegor. Vidare är du är noggrann och resultatinriktad. Företaget har stort fokus på att ligga i framkant gällande nya regler och lagar samt att leverera kvalitet. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Enligt överenskommelse, gärna i januari 2018 * Omfattning: Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas * Placering: Holländargatan 10, centrala Stockholm * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[MPC Consulting](http://www.mpcc.se). är en expanderande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med redovisning, revision, operativ styrning och processförbättring. Idag är de 41 anställda på kontoret och de arbetar som redovisningskonsulter, juniora redovisningskonsulter- och revisionsassistenter.

Här söker du jobbet

Maria Gunnardo

Har du frågor om tjänsten?

Maria Gunnardo eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14998325