Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14993452

Lärarvikarie inom svenska, samhälle och historia på deltid till Säkerhetsgymnasiet i Kista

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Kista
  • Omfattning: Deltid, Kontortider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Deltid
  • Jobbkategori: Lärare
  • Startdatum: Omgående

Studerar du till lärare och är intresserad av att få praktisk erfarenhet vid sidan av dina studier? Vi söker nu en lärarstudent som ska undervisa inom ämnena svenska, samhälle och historia. Kan du börja omgående? Då är det dig vi söker! Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Säkerhetsgymnasiets räkning en person som kommer att undervisa i Svenska, samhälle och historia på deltid. Säkerhetsgymnasiet har som målsättning att erbjuda Sveriges bästa yrkesutbildning och är nu i behov av extra stöttning för att kunna fortsätta arbeta mot sitt mål. Tjänsten startar omgående och kommer pågå fram till juni 2018. Omfattningen av tjänsten är 12 timmar per vecka. 6 timmar kommer att vara undervisning medan de resterande 6 timmarna är för- och efterarbete. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Säkerhetsgymnasiets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts03@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Säkerhetsgymnasiet.

Arbetsuppgifter

Som lärare i svenska, samhälle och historia kommer du arbeta med att undervisa och assistera elever som studerar dessa kurser i olika årskurser på gymnasienivå. Du kommer att undervisa och vara delaktig vid betygsättning av elever tillsammans med skolans rektor. Kurserna du kommer att undervisa i heter: Sv2 (svenska) Sh1a2 (samhälle) & Hi1a2 (historia). Idag är lektionerna planerade på tisdag förmiddag och onsdag förmiddag. De kan även lägga om schemat så att det blir en heldag om det skulle underlätta. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse Svenska, samhälle och historia och som lockas av att lära ut och dela med dig av din kunskap till andra människor.

Vi söker dig som

* Studerar lärarprogrammet och känner dig bekväm med att undervisa i Svenska, samhälle och historia på gymnasienivå. * Kan arbeta 12 timmar i veckan varav 6 timmar är undervisning av elever. * Har ett stort intresse för ämnena svenska, samhälle och historia. Som person är du öppen, flexibel och samtidigt har du lite skinn på näsan. Du förmedlar ett lugn och trygghet samt har en god förmåga att hantera olika människor. Du har en förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt dela med dig av din kunskap. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Deltid fram till juni 2018, 12 timmar/vecka vid sidan av studierna * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Kista * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts03@academicwork.se](mailto:sts03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Säkerhetsgymnasiet](http://www.sakerhetsgymnasiet.se/) är bevakningsbranschens egen skola. Utbildningen bygger på el- och energiprogrammet och är en yrkesutbildning som resulterar i yrkesbevis som väktare, skyddsvakt, butikskontrollant eller värdetransportör. Säkerhetsgymnasiet förbereder eleverna för att verka i en global och internationell värld och betonar därför vikten av hög social kompetens och kunskap för ett livslångt lärande. Säkerhetsgymnasiet arbetar till följd av detta utifrån ett etiskt, moraliskt och demokratiskt förhållningssätt där man samarbetar och tar ansvar för varandra.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Christoffer Sjölander

Har du frågor om tjänsten?

Christoffer Sjölander eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14993452