Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14992099

.NET-utvecklare till webbyrå med välkända kunder!

Snabbfakta
  • Stad: Helsingborg
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Webbutvecklare, front-end
  • Startdatum: Omgående

Vill du arbeta med både front- och backend i en miljö där du uppmuntras till egna initiativ och idéer? Hos Webbyrån Petra får du möjlighet att utvecklas tillsammans med seniora utvecklare, arbeta med varierande uppgifter och stora välkända kunder!

Om tjänsten

Academic Work söker för Webbyrån Petras räkning två juniora .NET-utvecklare. De är en design- och kommunikationsdriven webbyrå med stor teknisk kompetens som arbetar med välkända kunder såsom Alfa Laval, Tetra Pak och Perstorp AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbyrån Petras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:mal04@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Webbyrån Petra. Webbyrån Petras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior .NET-utvecklare kommer du arbeta med varierande uppgifter inom både front- och backendutveckling med fokus på .NET. Du kommer att arbeta med webbutveckling, traditionell programutveckling och apputveckling i små och stora projekt. Inom de olika projekten ges du stort ansvar att själv komma med förslag och lösningar med stöd av mer seniora utvecklare och därmed växa i din roll. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse av webbutveckling och vill utvecklas i en teknisk kunnig miljö.

Vi söker dig som

• har 0-3 års erfarenhet av webbutveckling * har goda kunskaper inom .NET * har goda kunskaper inom både engelska och svenska Det är meriterande om du….... * har erfarenhet av Scrum * har erfarenhet av ramverken Angular.js / React.js / Node.js Som person är du nyfiken och gillar att ta egna initiativ eftersom du efter hand kommer att ges mer ansvar inom de olika projekten. Du gillar att ta dig an nya problem och att arbeta med uppgifter av varierande karaktär. Du är kommunikativ och trivs med att ha kontakt med både kollegor och kunder. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning * Placering: Helsingborg, fem minuters promenad från centralstationen * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal04@academicwork.se](mailto:mal04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Webbyån Petra är en design- och kommunikationsdriven byrå med kontor i Helsingborg, Stockholm och Helsingfors. Visionen är att göra kommunikation bättre med teknik och de arbetar därmed med den senaste tekniken. På Helsingborgsbyrån är de idag 25 medarbetare och arbetar med välkända kunder såsom Alfa Laval, Tetra Pak och Perstorp AB.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Julia Szin

Har du frågor om tjänsten?

Julia Szin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14992099