Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14986758

Nyutexade ingenjörer till talangprogram i samarbete med Volvo!

Snabbfakta
  • Stad: Växjö, Braås
  • Omfattning: Heltid, 8-16.30
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Minst 6 mån
  • Jobbkategori: Utvecklare mot inbyggda system
  • Startdatum: augusti

Är du i slutskedet av dina högskole- eller civilingenjörsstudier och vill kickstarta karriären i ett talangprogram hos Volvo Construction Equipment i Braås, utanför Växjö? Nu har du som nyutexaminerad ingenjör möjlighet att vara nyckelperson i ett spännande samarbete mellan Academic Work och Volvo Construction Equipment. Här får du vara delaktig i det dagliga arbetet inom embeddedutveckling parallellt som du genomgår interna och externa utbildningar. Du kommer att bli en del av ett passionerat gäng där alla hjälper varandra och där man värnar om ett öppet klimat. Du behöver inte ha kunskaper i just C-programmering, vi tror att din tekniska grund och intresse samt vilja att lära dig, kombinerat med din problemlösningsförmåga skapar goda förutsättningar för att anta utmaningen. Är du redo att påbörja din resa mot drömjobbet? Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Volvo Construction Equipments räkning flera juniora ingenjörer till ett talangprogram med målsättningen att skapa långsiktig kompetensförsörjning. Programmet kommer att ge dig som nyutexaminerad ingenjör möjlighet att starta din karriär och utvecklas långsiktigt tillsammans med Volvo Construction Equipment. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Volvo Construction Equipments önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:lin02@academicwork.se). Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Volvo Construction Equipment. Volvo Construction Equipments intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du kommer att vara en aktiv del i utvecklingen av Volvo Construction Equipments [dumprar](https://www.volvoce.com/sverige/sv-se/swecon/products/articulated-haulers/). Du kommer att vara delaktig i den dagliga verksamheten parallellt som du genomgår interna och externa utbildningar. Programmet kommer att skräddarsys utifrån dina tidigare kunskaper och erfarenheter och vara en satsning för att säkerställa Volvo Construction Equipments kompetensförsörjning framåt. Under talangprogrammet kommer du även att coachas av din konsultchef samt få stöttning av en mentor, detta i syfte att ge dig förutsättningarna att utvecklas i rollen som embeddedutvecklare. I ett längre perspektiv är målsättningen att du utvecklas mot rollen som systemingenjör. Du kommer att ingå i en grupp på 10 medarbetare som arbetar i Scrumteam enligt agil metodik i sprintar om två veckor. Gruppen ansvarar för utveckling av inbyggda system i hela kedjan med stora möjligheter till att påverka framtidens dumprar. Kulturen på siten i Braås kännetecknas av ett öppet klimat där man äger och löser problemen tillsammans. Samtliga medarbetare uppvisar en stor passion för produkten och drivs av det gemensamma målet – Att skapa dumprar i världsklass!

Vi söker dig som

* är i slutskedet av alternativt har nyligen avslutade högskole- eller civilingenjörsstudier inriktade mot exempelvis datateknik, elektroteknik, mekatronik eller maskinteknik. Du kan också ha läst teknisk fysik och kompletterat med kurser inom programmering * har B-körkort, då det krävs för att kunna få behörighet till att köra dumprar. Rollen kräver att du inte räds för att hantera och labba på plats i fordonen * har goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska, då du dagligen kommer att kommunicera på båda språken. Det är meriterande om du * har kunskaper i och/eller erfarenhet av C-programmering. Talangprogrammet förutsätter att du som individ visar på en stark vilja och drivkraft och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Då du kommer att ha ett nära samarbete inom gruppen ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för att teamet ska nå sina mål. Du är en nyfiken problemlösare som har förmågan att tänka utanför befintliga ramar och vågar testa nya tillvägagångssätt och metoder, samt bolla idéer med dina kollegor. På sikt kommer du att vara ansvarig för en hel funktion som du förväntas äga och driva, varför du dessutom är självgående i ditt arbetssätt. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Augusti. * Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. * Placering: Braås, cirka 3 mil norr om Växjö. Det är många anställda som dagspendlar från Växjö och det finns mycket goda bussförbindelser mellan de båda orterna. * Kontaktperson: Anna Fransson, 013-474 51 78. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på [anna.fransson@academicwork.se](mailto:anna.fransson@academicwork.se). Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ). SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida](http://www.academicwork.se/pul).

Information om företaget

[Volvo Construction Equipment](https://www.volvoce.com/sverige/sv-se/swecon/) har sitt huvudkontor i Bryssel och produktionsanläggningar över hela världen – i Sverige, Frankrike, Tyskland, Polen, USA, Mexiko, Brasilien, Indien, Kina och Korea. I anläggningarna runtom i världen tillverkar de ett brett program av hjullastare, grävmaskiner, ramstyrda dumprar, jordkompaktorer och asfaltvältar, läggare, kompakteringsutrustning och materialhanteringsutrustning. Siten i Braås är världens ledande tillverkare av ramstyrda dumprar. Dessa fordon är utvecklade av Volvokoncernen för transporter av stora materialvolymer i svårframkomlig terräng. I Braås hittar du såväl produktutveckling som produktion av dumprar. Här arbetar ett 1000-tal medarbetare.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Anna Fransson

Har du frågor om tjänsten?

Anna Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14986758