Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002206

Orderhanterare till Headbrands

Snabbfakta
  • Stad: Lund
  • Omfattning: Heltid, Heltid
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Dagtid
  • Jobbkategori: Orderadministratör
  • Startdatum: Enligt överenskommelse

Detta företag kännetecknas av entreprenörskap, framåtanda och driv. Här är tempot högt, kollegorna fantastiska och teamkänslan på topp! Headbrands har precis flyttat till nya lokaler med högt i tak och häftig inredning, allt för att främja kreativiteten och kunna växa ytterligare. Du kommer få 100 nya kollegor och arbeta i ett team med 23 nära kollegor. Vi söker dig som vill bli en del av detta härliga gäng och som trivs i en praktisk roll där ditt största fokus kommer vara att leverera kvalitativa och snabba leveranser till Headbrands kunder.

Om tjänsten

Academic Work söker en orderhanterare till Headbrands i Lund. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Headbrands. Företaget startade 2010 och har sedan dess gjort en fantastisk resa. Deras affärsidé är enkel, de vill göra det möjligt för frisörer att göra sina inköp från ett och samma ställe. Frisörer ska kunna handla styckvis med en fri blandning av välkända varumärken, under dygnets alla timmar till bra priser. De har snabbt vuxit i personalstyrka och är idag kring 100 anställda. För att fortsätta kunna erbjuda snabba och kvalitativa leveranser till sina kunder så behöver de utöka sitt lagerteam på 23 personer med en person till. På huvudkontoret i Lund arbetar du nära dina kollegor på andra avdelningar så som ekonomiavdelningen, ledningen, utbildningsteamet, marknadsteamet och säljavdelningen. Detta gör att organisationen upplevs väldigt platt och det är lätt att ta hjälp av varandra och lära av varandras kunskaper. Det arrangeras regelbundet tävlingar och du bjuds in till både kickoffer, utbildningar, konferenser, sommar- och julfester samt till afterworks. Hela Headbrands andas framåtanda, god stämning och innovation. Vi lovar dig en riktigt grym arbetsplats med härliga kollegor. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GPSqCIbyUhw" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Arbetsuppgifter

En vanlig dag börjar alltid med morgonmöte där man tillsammans går igenom dagen och vad som är prioriterat för resten av veckan. Som orderhanterare på Headbrands kommer du huvudsakligen arbeta med in – och utleveranser från lagret. Du kommer plocka kundorders, ha hand om uppackning och iordningställning av produkter. En typisk order hos Headbrands besår av cirka 50 produkter, men enskilda SKU:s (Stock Keeping Unit) om cirka 25 produkter, dvs antalet likadana produkter i en order. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat och ungdomligt team där man gärna hittar på saker tillsammans efter jobbet. Man skojar friskt med varandra och musik spelas dagligen ut över lagerlokalen. Headbrands är ett generöst företag som värnar om sina medarbetare. Om du visar framfötterna och är engagerad finns stora möjligheter för dig att klättra vidare inom företaget. Många rekryteringar börjar med att man ser efter vad för kunskap och kompetens man har internt innan man går ut och söker externt.

Vi söker dig som

* Har en avslutad gymnasieutbildning * Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt god förståelse för engelska, detta då svenska är det interna språket och engelska kan komma att användas i arbetet * Har god fysik och trivs med ett praktiskt arbete Det är meriterande om du * Har truckkort A&B, om du inte har det kommer du att få en utbildning internt för det * Tidigare har arbetat på ett lager För Headbrands är rätt person det absolut viktigaste. Du är en teamplayer som bryr dig om dina kollegor och sprider energi till de personer du arbetar med. För dig är kvalité viktigt och du sätter stort värde i att arbeta snabbt och effektivt, utan att såklart tumma på kvalitén. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att hålla dig lugn i stressiga situationer. Vidare har du god samarbetsförmåga och ser denna roll långsiktigt. Du letar efter ett företag där du kan få komma in och visa framfötterna för att sedan kunna växa vidare med Headbrands i deras fortsatta framgång. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning * Lön: Enligt avtal * Placering: Lund, Skiffervägen 25 * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:mal05@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal05@academicwork.se](mailto:mal05@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Headbrands](https://www.headbrands.se) är idag Nordens största distributör inom professionell hårvård. Bolaget startades 2010 av två entreprenörer i Lund med en unik idé om hur företagskunder kunde erbjudas valfrihet och enkelhet i sin inköpsprocess. Med över 15 000 produkter i lager, och möjlighet att erbjuda kreativa och flexibla helhetslösningar till sina kunder, har företaget expanderat snabbt och är idag internationellt framgångsrikt.

Här söker du jobbet

Elin H Eriksson

Har du frågor om tjänsten?

Elin H Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002206