Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002322

Parajett söker målinriktad och kreativ utvecklare

Snabbfakta
  • Stad: Landskrona
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Systemutvecklare
  • Startdatum: Omgående

Har du ett par års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och vill kunna se direkta resultat av ditt arbete? På Parajett får du vara med och utveckla effektiva och generiska lösningar till kund där du är involverad i hela processen från första kundkontakt till färdigt resultat. Du är med och utvecklar framtidens produkter inom Mulitchannel communication och får möjlighet att använda dig av både dina kreativa och problemlösande förmågor. Låter detta som en tjänst du skulle trivas i? Då kan du vara rätt person för Parajett – ett företag där din kunskap är med och gör skillnad.

Om tjänsten

Academic Work söker för Parajett ABs räkning en ny medarbetare till deras utvecklingsavdelning på huvudkontoret i Landskrona. Parajett är ett privatägt, högteknologiskt och grafiskt företag som levererar skräddarsydda och kompletta kommunikationslösningar, i tryck och digital form. Framgången för Parajett bygger bland annat på deras förmåga att knyta samman sofistikerade digitala tjänster med grafisk produktion vilket hjälper kunderna att utveckla sina affärer genom välriktad och effektiv kommunikation. Lösningarna du kommer att utveckla bygger på olika plattformar och verktyg, som i sin tur kommunicerar med både produktionsutrustning och flertalet digitala kanaler. Plattformarna som idag används heter Quadient Inspire, Streamserve samt Ekopost/No ink. Därtill utvecklar Parajett just nu ytterligare en moderniserad .Net plattform, anpassad efter dagens behov. Som utvecklare hos Parajett kommer du att ingå i ett utvecklingsteam på 12 medarbetare. Du kommer arbeta i täta samarbeten med dina kollegor, där initiativ och nya idéer välkomnas. Du förväntas ta självständigt ansvar för ditt arbete men också för det gemensamma resultatet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parajetts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [AcademicWork](mailto:mal04@academicwork.se). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Parajett AB.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att ingå i en mindre grupp där arbetsmetoden varierar utifrån vilket projekt du är delaktig i. Du är med i hela utvecklingsprocessen och har därmed en helhetssyn över projekten du jobbar i. Det innebär att du kan vara med från förstudie med kund, lösningsframtagande och därefter utvecklar du själv eller i mindre team. En dag hos Parajett kan vara väldigt varierande och projekten du arbetar med har stor variation men gemensamt för samtliga är att du snabbt ser resultat av ditt arbete.

Vi söker dig som

* Har ett par års erfarenhet av utveckling och akademisk utbildning inom systemutveckling. Alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet * Har en god förståelse för objektorienterad programmering, är kunnig inom C#, C++ samt har erfarenhet av databashantering, MS/SQL. Dessa kunskaper har visat sig vara framgångsfaktorer då man skall lära sig de utvecklingsverktyg som Parajett använder och anses därför viktiga att kunna * Är flytande i svenska och engelska, i tal såväl som skrift Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av Entity Framework, eller liknande ramverk * Har tidigare erfarenhet av Quadient Inspire alternativt Streamserve Som person är du resultatinriktad och du arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat både för dig själv och för gruppen. Kvalitet är viktigt för dig och du har inga problem med att hålla de deadlines som är satta samtidigt som du trivs när du själv får ansvara för ditt arbete. Du är också strukturerad och har en förmåga att bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån både i ditt arbetssätt och i din programmeringskod. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Snarast, enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid * Placering: Landskrona * Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Lina Lindgren, 040 – 25 44 24 * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal04@academicwork.se](mailto:mal04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

På [Parajett](http://parajett.se/) löser vi våra kunders kommunikationsbehov i såväl tryckt som digital form. Alla beståndsdelar som ingår i modern kommunikation hanterar vi inom de egna väggarna. Parajett är både det moderna IT-företaget och det erfarna grafiska företaget som har funnits sedan 1906. Nyskapande, kvalitet och engagemang utgör grunden för vår kreativitet för att ständigt hitta nya lösningar. Huvudkontoret med produktionsanläggning är beläget i Landskrona och vi finns representerade med egna kontor i Stockholm och med produktion i Oslo.

Här söker du jobbet

Lina Lindgren

Har du frågor om tjänsten?

Lina Lindgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002322