Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14996090

Sales Team Leader till Lantmännen Aspen

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Hindås
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Tillsvidare
  • Jobbkategori: Teamleader (försäljning)
  • Startdatum: Jan/feb 2018

Har du erfarenhet av fältsälj och att coacha och leda grupper? Brinner du för att skapa, underhålla och utveckla goda kundrelationer och är redo för att ta nästa steg karriären till att bli Sales Team Leader? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker Lantmännen Aspen en Sales Team Leader till sitt kontor i Hindås.

Om tjänsten

Lantmännen Aspen söker nu en Sales Team Leader till sitt kontor i Hindås. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lantmännen Aspen. Du kommer som Sales Team Leader på Lantmännen Aspen att coacha och ansvara för säljteamet i de nordiska länderna samt arbeta för att utveckla och driva säljaffären framåt med fokus på goda kundrelationer. Lantmännen Aspen kännetecknas av hög servicegrad och har starkt förtroende hos sina kunder; en av företagets värderingar är just omtanke. Som Sales Team Leader kommer du att ansvara för ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där alla bryr sig om varandra.

Arbetsuppgifter

Som Sales Team Leader kommer du att vara delansvarig för kunder samt vara en stöttepelare för fältsäljteamet som du kommer att ansvara för. Tjänsten innebär minst halva tiden i fält och du kommer att resa mellan Sverige, Danmark, Norge och Finland (2-3 dagar i veckan). En stor del i rollen består även av att säkerställa goda och långsiktiga relationer med kunder och att bedriva utveckling av säljaffären. Du kommer till exempel att: * Coacha fältsäljarna * Träffa kunder * Samordna säljinsatserna med övriga aktiviteter i de nordiska länderna

Vi söker dig som

* Har minst 3 års erfarenhet av fältsälj * Har erfarenhet av att arbeta med återförsäljare * Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av personalansvar * Behärskar ytterligare ett nordiskt språk i tal och skrift Som person tycker du att det är inspirerande och givande att ge kundservice och skapa goda relationer. Du tar gärna ett helhetsansvar i ditt arbete och är en förtroendeingivande person med stark personlig mognad. Om du dessutom triggas av mål och resultat är detta tjänsten för dig! <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Jan/Feb 2018 * Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning * Placering: Hindås * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännen Aspens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:gbg01@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg01@academicwork.se](mailto:gbg01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EBuoilztW2s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com. Lantmännen Aspen utvecklar, marknadsför och distribuerar alkylatbensin – en miljöanpassad petroleumprodukt för småmotorer. Varumärket Aspen är marknadsledare på samtliga europeiska marknader där vi har verksamhet. Företaget finns i Hindås utanför Göteborg och har ca 50 anställda. För mer information se: [www.aspen.se](http://www.aspen.se/)

Här söker du jobbet

Hanna Malmsten

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Malmsten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14996090