Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14992850

Säljsupport till OP System

Snabbfakta
  • Stad: Landskrona, Billeberga
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Säljassistent
  • Startdatum: Omgående

Söker du en spännande koordinerande roll och vill befinna dig på ett företag med familjärkänsla? Klappar ditt hjärta extra för både miljöfrågor och för tekniken som underlättar och optimerar återvinningsarbetet? Då är tjänsten på OP System som Säljsupport perfekt för dig! I rollen som säljsupport ges du möjlighet att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter som innefattar både kundkontakt och administrativt arbete. Ditt intresse för teknik och maskiner kommer väl till användning i arbetet med såväl leverantörer som kunder och du håller dig givetvis uppdaterad kring teknikutvecklingen inom branschen. Sök tjänsten redan i dag och bli en del av ett team som präglas av samma entusiasm som dig själv för att hitta bästa lösningen för kunden!

Om tjänsten

Academic Work söker för det expansiva företag OP Systems räkning en säljkoordinator. OP System levererar kompletta maskinsystem för återvinnings- och avfallshantering. Rollen är belägen i Billeberga och anläggningen ligger ett stenkast från tågstationen. Nu söker de efter en ny stjärna att driva och supportera säljteamet för att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Supporten består i dagsläget av två personer och eftersom företaget expanderar behöver nu teamet utökas med ytterligare en person. Företaget kännetecknas av god stämning och högt till tak, vilket gör att du har möjlighet att vara med och påverka och utveckla processerna du sitter med. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:mal05@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OP System.

Arbetsuppgifter

Som säljsupport kommer du arbeta med att stötta säljteamet som består av fem stycken säljare med administration och leverans. Detta innebär flera kontaktytor både externt och internt. Du kommer att hantera avrop, lägga beställningar till företagets leverantörer och säkerställa att processflödet flyter smidigt och effektivt för att uppnå maximal avkastning. I rollen är du med och planerar servicehantering för maskinerna och följer upp att maskinerna blir levererade i tid. Du kommer till exempel att: * Hantera orderläggning * Boka transporter och verkstadsjobb * Fakturera och dokumentera Tjänsten passar dig som älskar att vara spindeln i nätet. För rätt person finns möjlighet att hjälpa marknadsavdelningen med koordinering av mässor samt uppdatera hemsidan. Det förekommer 5-20 resdagar per år.

Vi söker dig som

* Minst har en 3-årig gymnasieutbildning * Har 1-5 års dokumenterad erfarenhet av säljsupport/säljkoordinator med fördel inom maskinförsäljning alternativt inom spedition * Har ett intresse för teknik och maskiner/bilar * Har god datorvana och behärskar Officepaketet * Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Det är meriterande om du talar och skriver obehindrat på tyska då flera av leverantörerna är tysktalande. Det är även meriterande om du talar finska då OP System koordinerar flera transporter till Finland. Som person är du strukturerad och lämnar inget åt slumpen utan har en plan för hur allt ska gå tillväga. Det är av stor vikt att du är affärsmässigt lagd och ser vart potentiella affärer finns och vart man kan effektivisera. I rollen har du många kontaktytor och därför krävs det att du är relationsskapande och både kan skapa och underhålla relationer. Vidare behöver du inge respekt och förtroende för att kunna få omgivningen att lyssna. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Placering: Billeberga * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal05@academicwork.se](mailto:mal05@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[OP System AB]( http://www.opsystem.se/) levererar kompletta maskinsystem för återvinnings- och avfallshantering. Företaget omsätter idag drygt 250 MSEK och är cirka 50 anställda i Sverige. OP System är marknadsledande inom sitt område med god tillväxt i Sverige men också i Norden där nya systerföretag etablerats de sista åren. Bolaget arbetar med leverantörer i huvudsak från Tyskland och Österrike som är specialiserade på sitt område och tillsammans passar in bra i vårt kunderbjudande. Återvinningsbranschen är en framtidsbransch där nya sätt utvecklas om hur vi bättre kan återvinna material. OP System arbetar inom denna framtidsbransch och är ständigt i utveckling om förbättrad materialåtervinning vilket ger en bättre miljö för dig och kommande generationer. Företaget ingår i koncernen OP Gruppen AB.

Helen Jönsson

Har du frågor om tjänsten?

Helen Jönsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14992850