Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15004343

Sommarvikarier till Dagabs Flödesplanering i Jordbro!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Jordbro
  • Omfattning: Heltid, 07:30-16:30
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Juni till Augusti
  • Jobbkategori: Logistiker
  • Startdatum: Juni

Här får du möjligheten att genom operativt arbete lära dig mer om logistiska flödens funktion i verkligheten. Vidare får du en gyllene möjlighet att utvecklas under sommaren. Om du dessutom är villig att lägga manken till för att säkerställa att Dagab fortsatt levererar enligt förväntningarna under sommaren när ordinarie Flödesplanerare tar välförtjänt semester, sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker fyra Flödesplanerare till Dagab Inköp & Logistik. Som Flödesplanerare kommer du dagligen arbeta med det operativa inköpet av varor till Dagabs lager och planera för att leveranserna inom ditt specifika ansvarområde finns på våra lager i rätt tid och i rätt mängd. Du kommer att ha ett enskilt leverantörsansvar inom vilket du alltid strävar för att leverera en förväntad servicegrad och lageromsättningshastighet. Du kommer vara högst bidragande till den upplevda nöjdheten hos våra kunder ute i butik, genom säkerställande av att varan finns tillgänglig för kunden. Förutom att agera inom det enskilda leverantörsansvaret finns också en hög förväntan om bidragande till hela gruppens ansvar och prestation samt att du bidrar i det tvärfunktionella samarbetet mellan olika delar inom Axfood. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dagab Inköp & Logistik. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från juni till augusti.

Arbetsuppgifter

I rollen som Flödesplanerare kommer du ha daglig kontakt med leverantörer som verkar i olika delar av världen. Du har också mycket kontakt med ansvariga personer inom lagerverksamheten och inte minst inköpsavdelningen. Mer specifikt kommer du att: * Genomföra det operativa inköpet av varor i inköpssystemet E3Trim/AWR * Utföra transportbokningar och ansvar för leveransbevakning av dina lagda order i SAP * Planera flödet av varor för specifika situationer, så som kampanjperioder, nyhetslanseringar etc * Planera dina inköpsvolymer i förhållande till unika förutsättningarna i flödet, exempelvis i samband med helgperioder, leverantörs produktionsförändringar etc * Följa upp och fånga eventuella avvikelser på produkter du ansvarar på och agera på dessa

Vi söker dig som

* Just nu studerar inom Supply Chain management/Logistik på högskolenivå * Har intresse för detaljhandeln och gärna tidigare erfarenhet från det fysiska kundmötet genom arbete i butik * Är tillgänglig att arbeta heltid juni, juli och augusti Som person ska du vara engagerad och ansvarfull. Du ska ha god förmåga till helhetssyn och snabbt kunna bilda dig en uppfattning om hur en justering av de små detaljerna kommer ge effekt och bidra till helheten. Det är av vikt att du arbetar strukturerat och har en förmåga att kunna tänka proaktivt. Du måste såklart vara flexibel och anpassa ditt arbetssätt efter de behov som uppstår. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: juni * Omfattning: Heltid, juni till augusti * Placering: Jordbro * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dagabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:STW04@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [STW04@academicwork.se](mailto:STW04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) * Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)

Information om företaget

[Dagab]( http://www.axfood.se/sv/Om-Axfood/Var-verksamhet/Dagab1/) är en del av Axfood koncernens verksamhet som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys, Hemköp och Axfood Snabbgross. Totalt har Axfood 264 egna butiker och cirka 820 samverkande butiker. Dagab Inköp & Logistik ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Axfoodkoncernen arbetar ständigt med att effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Leveranser sker från någon av de sju distribunalerna i Jordbro i Stockholm, Backa i Göteborg, Jönköping, Borlänge, Örebro, Skellefteå och Sätra.

Här söker du jobbet

Albin Näsman

Har du frågor om tjänsten?

Albin Näsman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15004343