Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15000518

STUDENT INOM MARKNADSFÖRING MED INTRESSE FÖR PROJEKTLEDNING? SE HIT!

Snabbfakta
  • Stad: Malmö, LIMHAMN
  • Omfattning: Deltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag
  • Jobbkategori: Marknadsassistent
  • Startdatum: 12/3-2018

Studerar du marknadsföring och är på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får arbeta självständigt med att driva ditt eget projekt? Skulle det vara perfekt för dig att jobba ca två dagar i veckan i Malmö? Sök tjänsten idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om tjänsten

Dns.it i Malmö söker en student inom marknadsföring som ska planera, projektleda och marknadsföra ett flertal frukostseminarier som ska genomföras under våren 2017. Du kommer självständigt lägga upp planen för hela projektet och agera projektledare från start till slut. Du kommer att arbeta ca två dagar per vecka med att driva projektet och du bokar själv in dina arbetspass utifrån ditt skolschema. Detta jobb är perfekt för dig som studerar marknadsföring, vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet och dessutom få chansen vill prova på att jobba praktiskt med marknadsföring redan under studietiden. Detta uppdrag är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos dns.it.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du självständigt sköta marknadsföringen och projektledningen för ett antal frukostseminarier som dns.it ska bjuda in till under våren. Du kommer till exempel att: * Skapa en inbjudan till seminariet * Bjuda in befintliga och potentiella kunder * Utvärdera seminariet och redovisa resultatet för dns.it

Vi söker dig som

* Studerar marknadsföring på universitet eller högskola * Har minst 1 år kvar av dina studier * Kan arbeta ca 2 dagar/vecka och har ett flexibelt schema * Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då detta krävs i den dagliga kommunikationen med kollegor och kunder Som person är du öppen, driven och självgående. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete och ser till att få fram den information du behöver för att komma vidare. Du är van vid att ta ett stort eget ansvar och tycker om att driva projekt framåt på egen hand. Du är också lättlärd, kreativ och ger inte upp förrän du når bästa tänkbara resultat. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående * Omfattning: Deltid * Placering: Malmö * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:mal05@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal05@academicwork.se](mailto:mal05@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

[dns.it](http://dnsit.se/) projekterar, distribuerar, installerar, konfigurerar samt tillhandahåller löpande underhåll och översyn av ert IT-system. Deras utbud av tjänster och produkter följer utvecklingen med högsta möjliga kvalité. Sedan starten 1992 har dns.it etablerat flertalet kunder i hela Sverige. Deras kunder är privata företag, myndigheter, kommuner samt ett flertal utländska företag. Läs mer om dns.it på deras hemsida.

Här söker du jobbet

Julia Nilsson

Har du frågor om tjänsten?

Julia Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15000518