Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15001941

Student sökes till receptionistuppdrag på stort elbolag!

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg
  • Omfattning: Deltid, 07:45-16
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Deltid
  • Jobbkategori: Receptionist
  • Startdatum: Omgående

Söker du ett extrajobb att ha vid sidan av studierna så se hit! Vi söker nu dig som är serviceminded samt har ett flexibelt schema som gör att du kan arbeta två dagar i veckan under terminerna. Har du dessutom alltid ett leende på läpparna och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter? Då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för omgående start och som kan arbeta två dagar i veckan under terminerna. Arbetstiderna är normalt mellan 07:45-16:00 men även halvdagar kan förekomma. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:gbg02@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du vara företagets ansikte utåt mot kunder och besökare. Du kommer till exempel att: * Välkomna och ta emot besökare * Svara i telefon och på mail * Sköta posthanteringen * Sköta om de gemensamma utrymmena och finnas tillhands för dina kollegor Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och vill skaffa dig ytterligare erfarenhet inom serviceyrket.

Vi söker dig som

* Studerar på högskola/universitet och har minst ett år kvar av dina studier. * Tidigare har jobbat som receptionist alternativt inom servicerelaterat arbete. Som person är du social, framåt och flexibel. Du är ödmjuk och tycker om att arbeta med människor, och du ser alltid till att leverera bästa tänkbara service gentemot besökare och kollegor. Då dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och många ser vi dessutom att du är ordningsam och strukturerad. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Deltid * Placering: Göteborg * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg02@academicwork.se](mailto:gbg02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Här söker du jobbet

Dino Segetalo

Har du frågor om tjänsten?

Dino Segetalo eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15001941