Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14992106

Ta chansen att jobba med ett av världens största kranmärken!

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Gamlestaden
  • Omfattning: Heltid, 07.00-16.00
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
  • Jobbkategori: Installation/drift
  • Startdatum: 02/10/17

Är du FASSI Sverige ABs nya servicetekniker? Har du tidigare erfarenhet av service av fordon och är redo för en ny roll i ett sammansvetsat team? Academic Work söker för FASSI Sverige AB en servicetekniker på heltid med start omgående. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med service och reparationsarbete av lastbilskranar och påbyggnationer på tunga fordon. Intresserad? Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för FASSI Sverige ABs räkning en servicetekniker på heltid till deras huvudkontor i Göteborg med start omgående. Deras kontor har precis varit under renovering och är precis intill verkstaden där du kommer arbeta. I Göteborg har företaget både kontor, lager och verkstad. Där arbetar ett härligt gäng som stöttar och motiverar varandra under arbetsdagens gång. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FASSI Sverige ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:gbg02@academicwork.se). Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos FASSI Sverige AB. FASSI Sverige ABs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Se nedan video för att få en bild av kranarna du kommer att göra service på: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kLXZxGBpuY0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du i FASSI Sverige ABs verkstad i Göteborg med fokus på service av tunga fordon. Du kommer till exempel att arbeta med: * Service och reparationsarbete av lastbilskranar och lastbilspåbyggnationer, exempelvis hydraul-, el- och pneumatiska system, på tunga fordon. * Vanligt förekommande service och reparationsarbeten på lastbilskranar och lastbilspåbyggnationer.

Vi söker dig som

* Har erfarenhet från arbete och verksamhet inom service av fordon. * Har avslutad gymnasial utbildning. * Innehar B-körkort och tillgång till bil. * Talar svenska obehindrat i både tal och skrift då detta dagligen krävs i rollen. * Har datavana för felsökning av och implementering av styrsystem för lastbilskranar eller tunga fordon. Det är meriterande om du: * Är utbildad i Travers och/eller Säkra lyft. * Har en avslutad utbildning inriktad mot fordon. * Har C-körkort. * Har datavana för felsökning av och implementering av styrsystem för mobila lyftkranar. Tjänsten passar dig som är självgående och strukturerad då du kommer ha eget ansvar för att kunna driva arbetet framåt. För att lyckas i denna roll ser vi att du är serviceinriktad och har en opretentiös attityd till arbetsuppgiften. Du hanterar kunder och medarbetare på ett naturligt, trevligt och yrkesmässigt sätt. Slutligen ser vi att du är en social person som vill bidra med positivitet på din arbetsplats. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående efter överenskommelse. * Omfattning: Heltid fram t.o.m. 16/2 2018 med chans till förlängning alternativt överrekrytering, måndag-fredag. * Placering: Göteborg. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg02@academicwork.se](mailto:gbg02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter). SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul).

Information om företaget

[FASSI Sverige AB ](http://www.fassi.se/om-oss.html) är återförsäljare för FASSI kranar, som är ett av världens största kranmärken för lastbilar och stationärt bruk. De har också marknadens bredaste sortiment med kranmodeller från 1 till 215 ton. FASSI Sverige AB är idag ett komplett lastbilspåbyggarbolag, och erbjuder allt från idé, konstruktion, tillverkning, montering och service av lastbilskranar och lastbilspåbyggnationer. Idag har FASSI verksamhet i Göteborg, Stockholm, Vänersborg och Malmö.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Jessica Viksten

Har du frågor om tjänsten?

Jessica Viksten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14992106