Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14989396

Teknisk support till Doro Care i Kalix

Snabbfakta
  • Stad: Kalix
  • Omfattning: Heltid, Dagtid
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Teknisk support
  • Startdatum: Snarast

Vill du vara med när Doro Care utökar sin support i Kalix. Nu söker vi nya medarbetare till vår utökade supportavdelning, och kanske är det just dig vi söker! Har du grundläggande kunskaper i datakommunikation och tycker om att ge god service så är det en bra början på din nya karriär! Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Om tjänsten

För direkt rekrytering till Doro Care i Kalix söker vi nu personer för att utöka deras tekniska support. Doro Care är en division inom Doro som grundades i Kalix och vi har även kontor i Falun, Malmö, Norge, Tyskland och England. Vi bedriver utveckling och försäljning av trygghetslarm och accessoarer runt det inriktat mot äldrevården, vi har även larmmottagning i Malmö, Kalix och Oslo. Doro Care erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas. * Doro Care utökar sin support i Kalix och söker nu efter nya medarbetare som vill vara med och stärka en redan befintlig grupp av support och testpersonal. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:joakim.soderstrom@academicwork.se)

Arbetsuppgifter

På vår tekniska support jobbar du med support av tjänster och produkter via telefon, web, mail och/eller personliga besök. Arbetet innebär kontakter med återförsäljare och kunder i såväl tal som skrift. Vi jobbar även med utbildning för återförsäljare och kunder. Som huvudsakliga arbetsuppgifter hittar du: * Teknisk Support för kunder och internt. * Felavhjälpning/analys av levererade tjänster och produkter. * Sammanställa och besvara funktionsfrågor och önskemål. * Dokumentera och följa upp supportärenden med de supportverktyg som tillhandahålls. * Genomföra tester i samband med utredningar av inrapporterade problem. * Föreslå förbättringar i dokumentation, utbildningsmaterial & produkter. * Genomföra utbildning av kunder på distans och ev. på plats hos kund.

Vi söker dig som

* Har grundläggande kunskaper i datakommunikation, har god datavana och är tekniskt driven. Har du relevant utbildning ses detta som mycket meriterande. Extra meriterande ses kunskaper inom tekniska larmlösningar och uppbyggnad av system för trygghetslarm. Som person ser vi att du har en mycket god förmåga att jobba i grupp samt en mycket god kommunikativ förmåga. Du drivs av att ge god service och ser telefon och dator som naturliga arbetsredskap. Vidare har du mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift och kunskaper i övriga språk ses som meriterande. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [joakim.soderstrom@academicwork.se](mailto:joakim.soderstrom@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. START: Snarast OMFATTNING: Heltid PLATS: Kalix KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

För mer information besök [Doro Care på webben.](http://www.caretech.se/)

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Joakim Söderström

Har du frågor om tjänsten?

Joakim Söderström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14989396