Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002743

Utbildningsledare inom kommunikation till Medieinstitutet!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Stockholm, Tulegatan
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Långsiktigt
  • Jobbkategori: Marknadskoordinator
  • Startdatum: Omgående eller enl.ök

Har du en bakgrund inom marknadsföring och webbkommunikation? Gillar du att driva och administrera projekt samt ha budgetansvar och vill vidare från förslagsvis byrålivet och arbeta med utbildning inom branschen? Vi söker just nu en utbildningsledare till Medieinstitutet, Sveriges ledande utbildningsföretag för yrkeshögskoleutbildningar inom media, kommunikation och IT.

Om tjänsten

Academic Work söker för Medieinstitutets räkning utbildningsledare till deras kontor i centrala Stockholm. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mediegruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn01@academicwork.se) Företaget befinner sig i en tillväxtfas vilket gör att Medieinstitutet behöver rekrytera fler utbildningsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Medieinstitutet.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare kommer du vara en spindel i nätet och jobba aktivt med Medieinstitutets yrkeshögskoleutbildningar. Rollen går ut på att planera utbildningen, kontakta och boka in föreläsare och lärare samt följa utbildningens uppsatta budget. I rollen kommer du få arbeta med skolans utbildningar inom kommunikation och dina tidigare branschkunskaper och ditt branschnätverk kommer vara till stor fördel när du har kontakt med interna och externa parter. Du kommer till exempel att: * Ansvara för utbildningsplanering, budget och projekt * Sköta administration kring utbildningen, kontakt med branschföretag och myndigheter * Gå igenom studieansökningar och hantera antagningen * Ha kontakt och nätverka med företag för att ta fram praktikplatser * Coacha studenter som läser utbildningen * Följa upp studentnöjdhet och prestationer * I vissa fall hålla presentationer För närvarande studerar ca 1500 personer på heltid i koncernens utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tjänsten passar dig som trivs med att jobba som spindeln i nätet och ha en koordinerande roll. Du gillar att jobba självständigt i ett sammansvetsat team där alla strävar mot samma mål. Du vill göra nytta genom att undersöka vad företag behöver för kompetens, samtidigt som du hjälper studerande att lyckas med sina studier. Det här är en tjänst på ett företag där det finns möjligheter för dig att utvecklas och bidra med nytänkande till organisationen.

Vi söker dig som

* Minst två års erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande eller administrativ roll * Har arbetat med eller studerat marknadsföring, kommunikation eller sociala medier tidigare * Har erfarenhet från att ha arbetat med kundkontakt * Har god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift där du obehindrat kan kommunicera med studenter, företag och myndigheter i såväl tal som skrift Det är meriterande om du.. * Har en eftergymnasial utbildning, förlsagsvis på en yrkeshögskola eller liknande Som person är du strukturerad och noggrann. Du är duktig på att planera ditt arbete både kort- och långsiktigt för att snabbt kunna prioritera om din arbetsdag när det dyker upp något akut. Du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån vem det är du kommunicerar med. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Lön: Månadslön * Placering: Stockholm, * Kontaktuppgifter: Academic Work; [stn01@academicwork.se](mailto:stn01@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Medieinstitutet]( http://medieinstitutet.se/) bedriver professionella yrkesutbildningar inom olika affärsområden. Bland annat har de utbildningar inom Ekonomi, försäljning, digital strategi, it, media, kommunikation, marknadsföring, medieproduktion, tv, webbutveckling och digitalt lärande. Från starten fram till 2010 så var utbildningsformen KY-utbildning (Kvalificerad Yrkesutbildning), men sedan 2010 när utbildningsformen gjordes om, bedriver Medieinstitutet Yrkeshögskoleutbildningar, så kallade YH-utbildningar.

Här söker du jobbet

Anna Kerikorian

Har du frågor om tjänsten?

Anna Kerikorian eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002743