Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14992437

Var med och bygg Stockholms framtida elnät!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Långsiktigt uppdrag med chans till överrekrytering
  • Jobbkategori: Projektingenjör
  • Startdatum: Omgående

Vill du vara med och bygga framtidens elnät i Sveriges huvudstad? Känns helhetsansvar och beställarrepresentation bekant eller kanske som ett naturligt steg i din karriär? Tilltalas du av varierande arbete, stort eget ansvar och teamkänsla? Nu söker Ellevio en projektledare till deras verksamhet i Stockholm sin involverar flera olika projekt. Om du vill bli en del av Stockholms framtida elförsörjning – sök nu!

Om tjänsten

Academic Work söker för Ellevios räkning en projektledare till deras projektverksamhet i Stockholmsområdet. Ellevio utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el till nära 934 000 kunder i Sverige idag. I nya och moderna lokaler på Valhallavägen kommer du bli en del av ett företag som tror på sina medarbetare och som vill utveckla dessa inom både teknik och affärssmannaskap. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ellevios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn04@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ellevio.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du ansvara för en projektportfölj med flera projekt inom mark- och anläggning samt el/elkraft som befinner sig i olika faser. Du kommer ha ett övergripande ansvar för budget, tid och kvalité och tillsammans med entreprenörer säkerställa att projekten levereras i tid. På sikt kommer du ha möjlighet att ansvara för genomförandet av större och komplexa projekt eller program samt anta rollen som mentor eller handledare för nya kollegor. Du kommer också ha möjlighet till att förbättringsarbetet inom verksamheten. Du kommer till exempel att: * Ansvara för att Ellevios projekt levereras, utförs och följs upp * Föra dialog, driva och ansvara för tekniska och kommersiella frågor med andra intressenter * Vara med och utveckla verksamheten samt komma med förbättringsförslag Tjänsten passar dig som tycker om att ha ett helhetsansvar och som vill utvecklas i takt med det projekt du utför. Vi tror att du kommer trivas hos Ellevio om du har en vilja till vara med och påverka och ser möjligheter och inte hinder.

Vi söker dig som

* Har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot el, elkraft eller mot mark- och anläggning * Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av en projektledande roll, helst inom energi eller el branschen * Har B-körkort * Är flytande i svenska och engelska då rollen är kommunikativ med mycket externa kontakter Som person är du framförallt handlingskraftig och är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. Du är utåtriktad och har en förmåga att föra en tydlig kommunikation till både kollegor och intressenter och är inte rädd för att kravställa om så krävs. Vidare ser vi att du är en lagspelare och som har ett utvecklingsfokus för både verksamheten och dig själv. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Långsiktigt, 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering * Placering: Stockholm * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter ) SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Ellevio]( https://www.ellevio.se/privat/) äger, driver och utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el med 99,98 procents pålitlighet till nära 934 000 kunder i Sverige. Deras elnät är totalt 7 200 mil långt vilket motsvarar nästan två varv runt jorden. Ellevios kunder är spridda över Dalarna, Hälsingland, Gästrikland, Värmland, Närke, Bohuslän, Halland och Stockholmsområdet. Den största delen av elnätet finns på landsbygden medan majoriteten av kunderna finns i Stockholm.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Caroline Larsson

Har du frågor om tjänsten?

Caroline Larsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14992437