Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14988928

Vass Linuxadministratör på jakt efter nästa utmaning?

Snabbfakta
  • Stad: Gävle
  • Omfattning: Heltid, Dagtid
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Unix/Linux-tekniker
  • Startdatum: Omgående

Söker du en ny arbetsplats med tekniskt drivna och kompetenta kollegor? Du har jobbat med administration av Linux-miljöer och virtualisering men nu är du redo för att ta nästa steg. Vi söker dig med Linux som andraspråk och många timmar framför tangentbord och skärm. Känner du igen dig i beskrivningen, då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Fiberdata/AreaX räkning en duktig Linuxadministratör. I en av Europas säkraste datahallar blir du del av ett härligt team med arbete i teknikens framkant - här erbjuds du spännande utmaningar! Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fiberdatas/AreaX önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sun01@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fiberdata/AreaX.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för daglig drift och underhåll av AreaX kunder samt AreaX molnplattform. * Drift och underhållsarbete av Red Hat Openstack * Uppsättning av servermiljö till nya och befintliga kunder

Vi söker dig som

Har mycket goda kunskaper inom virtualisering (KVM) och har jobbat med VMware vSphere eller Microsoft Hyper-V. Du hanterar scripting och har god felsökningsförmåga i Linux-miljöer. * Du har som lägst gymnasiekompetens * Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i tidigare anställningar * Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska * Kunskap inom VMware vSphere/Microsoft Hyper-V Meriterande: * Kunskap inom Red Hat Openstack * Kunskap inom nätverk * Kunskap inom lagring/SAN-lösningar För att passa väl in hos AreaX ser vi gärna att du är en driven person med god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och är noggrann med dokumentationen. I den här processen kommer vi att lägga stor vikt på framförallt dina kunskaper i Linux och virtualisering, men även din sociala kompetens. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid * Omfattning: Heltid * Lön: Individuell lönesättning * Placering: Gävle * Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare hos Academic Work är Anders Karlsson * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sun01@academicwork.se](mailto:sun01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

Genom att sammanföra den bästa kombinationen av människor, lösningar , metoder och vår driftanläggning så är vi det självklara valet för företag, kommuner, stadsnät och operatörer. Våra kunder kräver de mest kostnadseffektiva, pålitliga och säkra lösningar som marknaden har att erbjuda. Vi tillhandahåller den säkraste datahallen för servrar, lagring och applikationer. Järvstaberget byggdes av militären som atombombsskydd. Idag fortsätter Fiberdata att skydda vitala samhällsintressen. AreaX är en del av Fiberdata som har 35 anställda med kontor i Gävle och Stockholm. I utkanten av Gävle, i en gammal atombombsbunker, ligger vårt datacenter som är ett av Europas säkraste. Fiberdata ingår i Transtema Group.

Här söker du jobbet

Anders Karlsson

Har du frågor om tjänsten?

Anders Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14988928