Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 15002441

Vass utvecklare till produktbolaget Systemite!

Snabbfakta
  • Stad: Göteborg, Gårda
  • Omfattning: Heltid, 08.00-17.00
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Heltid
  • Jobbkategori: Systemutveckling
  • Startdatum: Överenskommelse

Vill du arbeta på ett produktbolag där all utveckling sker inhouse på kontoret här i Göteborg? Systemites egenutvecklade plattform SystemWeaver är en produkt i världsklass då det kommer till utveckling av komplexa system med en stark kundbas inom automotivebranschen. Vi söker nu en grym programmerare med fallenhet för problemlösning och anpassade mjukvarulösningar. Låter det intressant? Läs då gärna vidare!

Om tjänsten

Systemite söker nu en C#-utvecklare med stort fokus på användarinterface till deras egenutvecklade kärnprodukt "SystemWeaver". SystemWeaver är en windowsbaserad client-server applikation som används för utveckling av komplexa system i fordon med kunder som till exempel Volvo Cars, Volvo Trucks och CEVT. SystemWeaver består av en klient som synkroniseras i realtid via en server med en specialiserad grafdatabas. Klienten har ett hundratal specialiserade vyer och ett antal skriptspråk för att stödja olika delar i utvecklingsprocessen. Företaget har sedan starten 2000 vuxit organiskt och befinner sig i en stark tillväxtfas då dem växer på den på den utländska marknaden, framförallt i Asien. Vill du hitta en arbetsplats som erbjuder spännande uppgifter och en stabil arbetsmiljö kan Systemite vara rätt steg för dig! De lyfter själva att de arbetar enligt principen att effektivisera och alltid skapa bättre kod. Systemite består i dagsläget av 21 st mycket kompetenta medarbetare inom system- och verksamhetsutveckling. Utvecklingsteamet består av fem stycken utvecklare och en chef med ständigt fokus på att förbättra Systemites produkter och lösningar. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Systemites önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se.@academicwork.se). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Systemite.

Arbetsuppgifter

Som programmerare kommer du arbeta med behandling, förbättring och förvaltning av SystemWeaver. I rollen kommer du att få möjlighet att bolla idéer kring utvecklingen med dina engagerade och duktiga kollegor samtidigt som du ges stor frihet att ta egna initiativ och jobba självständigt. Arbetet präglas av problemlösning och tekniska utmaningar där du ges möjlighet att växa i din roll och utvecklas som programmerare. Du kommer till exempel att: * Arbeta med att ta fram kundanpassade applikationer och produkter * Jobba med hela utvecklingsprocessen från identifiering av kundens behov till programmering och testning av produkten För att trivas i rollen drivs du av att få arbeta med en utmanande och komplex produkt där ditt matematiska och logiska tänkande får ta ut sin rätt. Det är även viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande, där du även kan ta ansvar för andras kod. Du tycker dessutom att det är spännande att få arbeta med förvaltning och förbättring för att bidra till en bättre plattform för Systemites kunder.

Vi söker dig som

* Har erfarenhet av utvecklingsarbete i C# , meriterande i Delphi * Har eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis datavetenskap * Då arbetsspråket på Systemite är svenska ställer vi krav på att du har goda kunskaper i detta samt i engelska, både i tal och skrift Som person är du duktig på att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar samt vara noggrann. Du arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du trivs med att sätta upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem och söker aktivt utmaningar i ditt arbete. Du har dessutom ett helhetstänk när det kommer till ditt arbete. START: Enligt överenskommelse, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Göteborg KONTAKT: Rekryteringskonsult Ebba Klementsson, ebba.klementsson@academicwork.se Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Systemite](www.systemweaver.se) grundades år 2000 kring den egna utvecklingsplattformen SystemWeaver. Den används idag globalt av fordonstillverkare och leverantörer för specificering och utveckling av inbyggda system. SystemWeaver är en avancerad plattform med klient-serverarkitektur, kraftfulla GUI-applikationer med stort innehåll av egen teknik.

Här söker du jobbet

Ebba Klementsson

Har du frågor om tjänsten?

Ebba Klementsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15002441