Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14993710

Verksamhetskonsult med stort samhällsengagemang till växande Mevex

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Tillsvidareanställning
  • Jobbkategori: Managementkonsult
  • Startdatum: Enligt överenskommelse

Är du en självgående och prestigelös person som vill arbeta nära kund i en rådgivande roll? Vill du utveckla din kompetens inom verksamhetsanalys och upphandling? Trivs du med att utreda komplexa verksamheter, agera beslutsstöd och leda workshops? Då kan det vara dig som vi söker! Mevex expanderar och behöver en ny medarbetare i rollen som Verksamhetskonsult. Mevex erbjuder en spännande och varierande arbetsplats som präglas av en enad och familjär miljö.

Om tjänsten

Academic Work söker för Mevex räkning en Verksamhetskonsult med teknisk förståelse. Du kommer i ditt arbete göra utredning, ta fram beslutsunderlag och ha en rådgivande roll hos kunder, samt stödja kunder i komplexa upphandlingar. Mevex kunder finns framförallt inom offentlig sektor där flertalet är återkommande. Mevex har en platt organisationsstruktur, vilket innebär ett nära samarbete med och rapportering direkt till vd:n. I dagsläget är man tio medarbetare, men ambitionen är att fördubblas inom de närmaste åren då antalet uppdrag ökar lavinartat hos både nya och befintliga kunder. Mevex präglas av en varm och tillitsfull företagskultur där teamkänslan är stark. Mevex erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där idéer och initiativ välkomnas. Du kommer få en gedigen introduktion tillsammans med en mentor som stegvis kommer introducera dig in i arbetsuppgifterna. Företaget sitter i trivsamma lokaler vid Karlaplan men kommer efter årsskiftet flytta in i nya lokaler i Gamla Stan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mevex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn04@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mevex.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult kommer du vara med och förtydliga kundens verksamhet och behov för att på så sätt bidra till en positiv samhällsutveckling. Mevex spetskompetens är att skapa tydliga målbilder i komplexa miljöer – där människors kompetens och samarbete tas tillvara. Som Verksamhetskonsult arbetar du i projekt som oftast pågår i ca 6-12 månader. Du sitter med i 1-2 projekt år gången. Mer konkret kommer du att: * Utföra behovsanalyser * Ta fram strategiska utvecklingsplaner * Stötta kunden i specifika delar i upphandlingsprocessen * Agera beslutsstöd * Genomföra workshops och hålla kundpresentationer * På sikt leda juniora konsulter i ditt team * Delta i Mevex interna förbättringsarbete Tjänsten är perfekt för dig som vill fortsätta utvecklas inom verksamhetsanalys. Du kommer arbeta brett som verksamhetsanalytiker och utveckla din tekniska förståelse och struktur när det kommer till upphandlingsprocessen. Då nyförsäljning inte ingår i din tjänst kommer du att fokusera 100% på analys och problemlösning, vilket är det du trivs med bäst med. Mevex respekterar linjen mellan arbete och privatliv vilket ger dig stor flexibilitet i ditt arbete samtidigt som de håller på 8 timmars arbetsdag.

Vi söker dig som

* Har en civilingenjörsexamen eller motsvarande som gett god teknisk grund kombinerat med förståelse för organisation och verksamhet. * Har 2-3 års erfarenhet från en liknande roll med erfarenhet av informationsinsamling, analytiska arbetet och dra slutsatser, samt presentera resultat på ett pedagogiskt sätt. * Behärskar facksvenska och har goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift. * Besitter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. * Då flera av Mevex kunder är säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap för tjänsten. Som person är du en riktig lagspelare och samtidigt duktig på att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och leverantörer. Du är strategisk i allt du ger dig in på och kan på ett effektivt och strukturerat sätt samla in information i en komplex miljö och omsätta det till en helhetslösning och förståelse. Vidare använder du även din struktur till att styra dina kunder rätt och få ut den viktigaste information för att du ska kunna arbeta vidare. God självinsikt, personligmognad och prestigelöshet personifierar dig. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Stockholm, Karlaplan * Kontaktperson: Rekryteringskonsult Tim Knutsson * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Mevex AB]( www.mevex.se), är ett kunskapsbaserat konsultföretag som stöder aktörer inom offentlig sektor vid strategiska beslut kopplade till förmågeförändring. Att arbeta hos Mevex är utmanande, komplext och kräver ett stort engagemang. I gengäld erbjuder Mevex ett stimulerande jobb där man får vara med att positivt påverka projekt med mycket stora ekonomiska och samhällsviktiga värden. Mevex utför framför allt uppdrag inom Stockholms Lokaltrafik, Försvarets Materielverk och Stockholms läns landsting.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Tim Knutsson

Har du frågor om tjänsten?

Tim Knutsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14993710