Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14997502

vill du bli projektledare inom corporate reporting?

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Linnégatan 2
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, tillsvidare
  • Jobbkategori: Projektledare (ekonomi/juridik/inköp)
  • Startdatum: Q1 2018

Söker du efter en tjänst där du får kombinera ditt näringslivsintresse och dina projektledarambitioner? Vill du hjälpa stora, välkända bolag med deras kommunikation? Sök då tjänsten som junior projektledare hos Narva idag! Narva är en innovativ kommunikationsbyrå som växer och behöver stärka upp sitt team med ännu en härlig medarbetare. Du kommer in i ett företag som har roligt tillsammans och genomsyras av sammanhållning. Du blir del av ett kreativt team som stöttar dig i processerna och hjälper dig att utvecklas i snabb takt. Varmt välkommen att söka tjänsten.

Om tjänsten

Academic Work söker en junior projektledare till Narva, en ledande nordisk kommunikationsbyrå. Narva har funnits sedan år 2000 och kan beskrivas som en personlig och framgångsrik byrå med fokus på innovativa kommunikationslösningar. Det centrala kontoret på Linnégatan erbjuder stora ljusa ytor och modern inredning. Miljön är dynamisk och andas lika delar kreativitet och affärsskapande. Idag sitter det närmare 60 medarbetare på kontoret med olika bakgrund och expertområden vilket skapar stor potential för din egen utveckling. Du kommer här att snabbt få eget ansvar och stora möjligheter att påverka din arbetsdag. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Narva.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer din start först kantas av en introduktion där du får lära känna Narva, följa ditt team och dina erfarna projektkollegor och få en god grund kring bolaget och processerna. Till en början får du driva mindre projekt själv och vara delaktig i de större. Du kommer dels att jobba med befintliga kunder men även vara med och pitcha för nya kundsamarbeten och framtida projekt för att sedan driva dina projekt framåt. Du kommer till exempel att: * Vara projektledare för årsredovisningar, hållbarhetsrapporter och andra kommunikationsprojekt * Säkerställa att projekten löper enligt beslutad kvalitetsnivå, tidplan och budget * I workshop-form mejsla fram lösningar på kundernas kommunikationsutmaningar, tillsammans med övriga i teamet * Arbeta tätt tillsammans med Narvas art directors, formgivare, kommunikationsrådgivare och hållbarhetskonsulter

Vi söker dig som

* Har en universitetsutbildning inom ekonomi med ett intresse för kommunikation alt. en utbildning inom marknadsföring med en god affärsförståelse * Har en god förståelse för årsredovisningar samt intresse för näringslivet * Talar och skriver obehindrat på svenska * Behärskar Office-paketet För att passa i rollen som projektledare ser vi att du är en doer som ser till att självständigt driva på dina projekt. Att du är ansvarstagande råder det inga tvivel om, du ser till att driva i hamn det du påbörjat och löser de hinder som dyker upp under vägen. Struktur och planering faller sig även naturligt för dig och därför är flera parallella projekt och deadlines inga konstigheter att få ihop. Att bygga förtroende är en stor del i tjänsten, därför kommer stor vikt läggas på din relationsskapande förmåga och samarbetsförmåga då du i denna roll har flera kontaktytor både internt såväl som mot dina kunder. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Q1 2018 * Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas) * Placering: Linnégatan 2, Östermalm * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Narvas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stw03@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw03@academicwork.se](mailto:stw03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Narva](http://narva.se/) är en kommunikationsbyrå i medvind. De skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. De jobbar med kunder som Barncancerfonden, Boliden, Coop, Deutsche Asset Management, Husqvarna, Preem, Röda Korset, SAS och Telia Company. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, hälsa, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. De var finalist i SABRE Awards 2016, Nordic Consultancy of the Year. De är 60 medarbetare och har kontor vid Humlegården i Stockholm och på Avenyn i Göteborg.

Linnéa Hernvall

Har du frågor om tjänsten?

Linnéa Hernvall eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14997502