Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Prenumerera!
Jobb-ID 14996796

Vill du lära dig hur man CAD:ar tunnlar i berg? Sweco är på jakt efter en junior projektör!

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Kungsholmen
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Tillsvidareanställning
  • Jobbkategori: Projektör (bygg/anläggning)
  • Startdatum: Början på 2018

”… Att man inte har erfarenhet av Berg är inga problem. De flesta av oss som har börjat här kommer från helt andra bakgrunder. Man kommer få mycket stöd både när det kommer till bergkompetens och CAD så man kommer snabbt växa in i rollen. För mig är det viktigare att få in en hungrig person som vill lära sig och som inte är helt färsk när det kommer till att arbeta med digitala plattformar och verktyg”. Det är så din framtida gruppchef Carl Johan beskriver dig. Han fortsätter: ”… Det som är så spännande med tjänsten som projektör hos oss är att vi har mycket samarbete och kompetensutbyte med andra länder runt om i Europa. Dessutom arbetar våra projektörer ofta bredare och mer tekniskt inriktat än vad andra projektörer gör vilket är väldigt stimulerande”. Är detta något du är ute efter ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior projektör inom Berg till Sweco. Du kommer att bli del av affärsområdet för berg- och geoteknik men tillhöra specialistgruppen Bergteknik där det arbetar ca 20 personer. Du tillsammans med 4 andra projektörer kommer att ansvara för caddningen och 3D modelleringen i de olika projekten som ligger på gruppen. Ett stort projekt som gruppen sitter med nu är utbyggnationen av den nya tunnelbanan. Då vi inte förutsätter att du nödvändigtvis har arbetat med projektering och caddning sen tidigare kommer du få en bra introduktion och bli tilldelad en mentor som lär upp dig för att du ska kunna bli självgående så snart som möjligt. Med en dedikerad chef och ett brett nätverk av kollegor både i och utanför Sverige kommer du ha mycket goda förutsättningar att växa både som person och i kompetens. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som projektör kommer du att arbeta med CAD-projektering av olika projekt som skiljer sig i såväl storlek som komplexitet inom bergteknik. Arbetet innebär att skapa 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram nödvändiga handlingar för bergprojekt. Dessa används som verktyg för kalkyleringar, presentationer och anbud. Mer i detalj kommer du till exempel att: * Ta in underlag från geologer och mättekniker * Arbeta med ritningsframställning * 3D modellera i CAD-system. Allt ifrån tunnlar till bergrum och markschakt. * Samordna CAD-arbetet mellan olika länder, exempelvis Bulgarien och Spanien. Tjänsten är utmärkt för dig som är nyexaminerad ingenjör eller för dig som har något års erfarenhet som mättekniker, projektör eller från någon annan roll som gett dig en god förståelse för byggprocessen. Du kommer ges goda möjligheter till att få ta stort eget ansvar inom området för projektering, vara drivande i både mindre och större projekt, samt lära dig mängder från seniora och erfarna kollegor. Som medarbetare i denna roll kommer du på sikt kunna arbeta i cross border-projekt och för den som är intresserad finns även internationella utbytesmöjligheter. Beroende på vad du själv är intresserad av kan du gå vidare inom Sweco och arbeta både brett eller som specialist. Du banar vägen för din egen utveckling!

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning som har gett dig en god förståelse för byggprocessen * Har ett genuint intresse av att arbeta med digitala plattformar och verktyg. * Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det ses som meriterande om du: * Har tidigare erfarenhet som projektör, mättekniker eller på annat sätt tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen. * Har god kunskap i 3D CAD program. Som person är du en noggrann problemlösare som har ett öga för detaljer och en förmåga att arbeta effektivt för att uppnå uppsatta mål. Vidare är du flexibel i ditt sätt att arbeta då förutsättningar och omständigheter kan förändras snabbt i ditt dagliga arbete. Du kommer också att ha stora kontaktytor såväl internt som externt och då är det viktigt med en god samarbetsförmåga där du agerar lyhört och har en förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagaren. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Enligt överenskommelse * Anställningsform: Tillsvidareanställning * Omfattning: Heltid * Placering: Stockholm * Kontaktperson: Rekryteringskonsult Tim Knutsson, tim.knutsson@academicwork.se Rekryteringsadministratör Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn04@academicwork.se](mailto:stn04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[Sweco]( http://www.sweco.se/sv/Sweden/) är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14500 anställda i 14 länder, varav 5600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Här söker du jobbet

Tim Knutsson

Har du frågor om tjänsten?

Tim Knutsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14996796