Vad söker du för jobb?

Vill du få tips om nya jobb direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.

Jobb-ID 14993512

Webbredaktör med känsla för digital design till MediaMarkt

Snabbfakta
  • Stad: Stockholm, Danderyd
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Typ av uppdrag: Rekrytering, Kontorstid
  • Jobbkategori: Webbdesigner
  • Startdatum: Omgående

Har du ett öga för design och layout och vill bidra till att utveckla och optimera MediaMarkts hemsida? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av liknande arbete och söker nya utmaningar? Då kommer du att trivas i att vara en del av marknadsavdelningens digitala team, där du också har ett nära samarbete med sälj- och inköpsavdelningarna. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för MediaMarkts räkning en webbredaktör med känsla för grafisk design som kommer att tillhöra deras härliga digitala team. Där jobbar du tillsammans med andra webbredaktörer, webbutvecklare, web manager och är en del av en tätt samarbetande marknadsavdelning. Du kommer att sitta på MediaMarkts huvudkontor i Danderyd där ni är totalt ca 140 medarbetare. Du erbjuds en roll där du får möjlighet att påverka utvecklingsarbetet inom en av MediaMarkts viktigaste försäljningskaner: [Mediamarkt.se](http://www.mediamarkt.se/) Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MediaMarkts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stw01@academicwork.se). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MediaMarkt.

Arbetsuppgifter

Som webbredaktör kommer du att arbeta med utvecklingen av hemsidan och förbättra kundupplevelsen i digitala kanaler. Vidare är du delaktig i att koordinera digitala projekt i en prisutsatt bransch som ställer krav på flexibilitet. I teamet jobbar ni tätt tillsammans och stöttar upp varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat. Du kommer att jobba utifrån en given grafisk profil men din input på färg, form och layout är värdefull för att fortsätta utveckla och förbättra hemsidan. Mer specifikt kommer du att: * Anpassa MediaMarkts kampanjer till digitala kanaler så som hemsida, app, e-mail, etc. * Skapa och publicera banners, göra mockups och landningssidor till kampanjer som sker i samarbete med produktchefer och leverantörer. * Ha ett redaktörskap för mediamarkt.se med fokus på design, där du är med och förfinar den visuella upplevelsen för kunden. * Använda Photoshop, Illustrator och vårt CMS som dina främsta verktyg. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom det digitala området som ständigt växer inom MediaMarkt. Detta genererar goda utvecklingsmöjligheter och gör att du får möjlighet att avancera inom din roll i takt med att du skaffar dig mer erfarenhet.

Vi söker dig som

* Har en vana av att skapa och publicera grafiskt innehåll som du fått genom något års tidigare erfarenhet eller genom relevant utbildning och projekt på egen hand * Mycket goda färdigheter i Photoshop och Illustrator som du förvärvat genom arbete eller på egen hand * Har goda färdigheter i HTML och CSS * Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska För att trivas i denna roll är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta inom det digitala teamet såväl som med övriga avdelningar. Du är träffsäker i din känsla för design, färg och form och kan argumentera för dina åsikter. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar alltid inom satta deadlines. Då du kommer att jobba i en priskänslig och föränderlig bransch är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och att du ser lösningar även när tidsramarna är knappa. Du triggas av ett högt tempo och att prestera under tidspress. Du är serviceinriktad och social och trivs i kontakten med andra och dina kontakter uppskattar din energi och härliga attityd. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid * Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas * Placering: Danderyd * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw01@academicwork.se](mailto:stw01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)

Information om företaget

[MediaMarkt](http://www.mediamarkt.se/) är ett företag som hösten 2006 etablerades i Sverige när de öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag finns 27 varuhus samt en växande Online-handel och de är nu en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Deras huvudkontor i Stocksund är en servicefunktion till deras varuhus. MediaMarkt fokuserar på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare, inte bara hos cheferna. Deras filosofi är att varje enskild medarbetare har betydelse för verksamheten och därför söker de dig som tycker om att ta initiativ, vågar fatta beslut och är spontan.

Här söker du jobbet

Ansök här och nu. Skriv i din e-postadress eller välj att logga in med något av dina sociala nätverk.

Josefin Nilsson

Har du frågor om tjänsten?

Josefin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 14993512