Auktoriserat bemanningsföretag

Academic Work är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av branchorganisationen Almega. 

Auktoriserat bemanningsföretag

Academic Work är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Det innebär en garanti för att vi följer de lagar och regler som gäller för branschen. Kraven för att bli ett auktoriserat bemanningsföretag omfattar bland annat kollektivavtal, etiska regler, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, tolv månaders verksamhet, jämställdhetsplan och att vi är ett aktiebolag.

Allmänna villkor i branschen

I dokumenten här under kan du läsa Almegas allmänna villkor för personaluthyrning respektive rekrytering:
Allmänna bestämmelser Personaluthyrning
Allmänna bestämmelser Rekrytering
General terms Staffing
General terms Recruitment

Vi är ISO-certifierade

Academic Work är också ISO-certifierade, vilket innebär en bekräftelse på att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av kvalitets- och miljöfrågor. Läs mer om vår certifiering, vårt miljöarbete och hur vi jobbar med feedback. 

Varför anlita Academic Work?

Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt och kortvarigt behov, ett behov av en viss kompetens idag eller ett behov att säkra din strategiska kompetensförsörjning på längre sikt. Eller något helt annat. Vi kan hjälpa dig oavsett ditt behov, detta tack vare vår erfarenhet, expertis och storlek i branschen. Läs mer om flera goda skäl till varför vi kan hjälpa dig.

Tipsa en vän