Vi kan bemanning

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. Ett företag kanske står inför ett generationsskifte på avdelningen, ett annat inför en expansion medan ett tredje precis fick en oväntad vakans. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas tillsammans med våra konsulter.


Kontakta mig

Så fungerar bemanning

Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, varierande personalbehov, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Då ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det.


Läs mer om hur Academic Work hjälper dig med bemanning >

digitalt bemanningsverktyg för extrapersonal 

Instajobs är ett digitalt bemanningsverktyg där du kan hitta och anlita extrapersonal on-demand. 

Vad betyder det egentligen för dig som kund? Med Instajobs får du tillgång till personal när du behöver det och slipper tillhörande administration. Med bara några få klick berättar du vad du behöver hjälp med och vilken dag du behöver hjälp, se vilka Instajobare som matchar ditt jobb, välj vem eller vilka du vill anlita - allt på bara en minut! 

Läs mer om Instajobs här 

Fördelar med att hyra in personal

När du vill ta hjälp av oss med din bemanning så får du tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Anledningar till att ta hjälp med bemanning varierar från företag till företag men några av de fördelar de brukar se rör kostnadseffektivitet, flexibel personalstyrka, att det ger tid över till annat och att vi är duktiga på att identifiera talanger vilket minimerar felrekryteringar. 


Läs mer om fördelar med bemanning > 


Är ditt personalbehov mer permanent kan vi också hjälpa dig att 
rekrytera personal

Branschens nöjdaste kunder

Vi drivs av att hjälpa våra kunder hitta rätt personer och att se deras verksamheter utvecklas tillsammans med våra konsulter. Och det har vi fått chansen att göra många gånger under åren. Extra roligt är att vi sedan 2011, enligt Svenskt kvalitetsindex, har branschens nöjdaste kunder. 


BESÖK SVENSKT KVALITETSINDEX >

Tipsa en vän