Fördelar med bemanning

Behovet av personal varierar och rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Då ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det.

Kontakta oss

varför ta hjälp med bemanning? 

 
  • Kostnadseffektivt: du betalar endast för faktiska arbetstimmar 
  • Flexibelt: bemanna enbart vid behov och håll på så sätt nere de fasta kostnaderna
  • Hyr först, rekrytera sen: är du osäker på ditt långsiktiga behov eller på vilka kompetenser du egentligen behöver, kan det vara bra att först hyra in personal och om förutsättningar kvarstår så rekryterarar du. 
  • Tidsbesparande: vi löser bemanningen så att du har tid att fokusera på er kärnverksamhet 
  • Träffsäkerhet: vi hjälper dig att identifiera framtida talanger och minimera felrekryteringar.
  • Personalansvar och utveckling: en konsulchef på Academic Work blir personens närmsta chef, vilket gör att du får hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling- och uppföljning.
 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig oavsett ditt behov, detta tack vare vår erfarenhet, expertis och storlek i branschen. Det kan vara ett plötsligt och kortvarigt behov, ett behov av en viss kompetens idag och ett annat längre fram. Då kan det passa dig att ta hjälp med bemanning och att hyra in personal via oss. 

Genom att ta hjälp av oss med din bemanning får du tillgång till hela vårt nätverk av 
young professionals. Vi är det näst största bemanningsföretaget inom tjänstemannasektorn enligt undersökning av Kompetensföretagen, något som säger att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater. Att vi sedan 2011 dessutom har nöjdast kunder i branschen enligt Svenskt Kvalitetsindex är ytterligare ett bevis på att vi jobbar stenhårt för att våra kunder ska uppskatta att samarbeta med oss. Sedan 1998 har vi dessutom varit med och startat över 100 000 karriärer.

Tipsa en vän