Bemanningsföretag

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som sedan starten 1998 jobbat med att hjälpa studenter och akademiker i början av sina karriärer till jobb. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas tillsammans med våra konsulter.
 

Kontakta oss

Bemanning - när är rätt tillfälle? 

Inget företag är något annat likt. Ett företag kanske står inför ett generationsskifte på avdelningen, ett annat inför en expansion medan ett tredje precis fick en oväntad vakans. Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, varierande personalbehov, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Då ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det. Vi är vana att skräddarsy våra processer utifrån våra kunders behov, allt för att säkra rätt kompetens både på kortare och på längre sikt.

Är ditt personalbehov mer permanent så hjälper vi dig gärna istället
att rekrytera en medarbetare som istället anställs direkt hos er.

Bemanning på heltid

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder med heltidspersonal genom bemanning. Oavsett om du vill ta hjälp med bemanning för att konkurrensen om attraktiva profiler inom din bransch är hård eller för att ni har begränsat med tid att sköta rekryteringar internt så vänder vi oss till vårt stora nätverk av arbetssökande young professionals. Vi har både kontakt med personer som precis tagit examen från högskola eller universitet och de som hunnit jobba några år. Om du redan nu vet vad du söker, lämna dina uppgifter så tar vi en första kontakt.

Bemanning på deltid

Vi startade som ett bemanningsföretag med bra kontakter i studentsverige och hjälper fortfarande många av våra kunder att lösa deras personalbehov på deltid genom bemanning, med hjälp av högskole- och universitetsstudenter. Att ta hjälp på deltid är ett smart och effektivt sätt klara arbetstoppar och samtidigt sänka de fasta kostnaderna. Dessutom ger deltidspersonalen via oss dig möjlighet att täcka upp helgdagar och sommarbemanning när den ordinarie personalen har ledigt. Att hyra in studenter är också ett bra sätt att komma i kontakt med framtida talanger. Vill du veta mer om bemanning på deltid, lämna dina kontaktuppgifter.

Poolbemanning löser ett varierande personalbehov

Många av de företag som tar hjälp med bemanning på deltid och varit våra kunder under lång tid tar hjälp av oss och skapar en resurspool. En resurspool är lösningen för dig som har ett personalbehov som varierar mycket från dag till dag. Då anställer vi flera studenter och lär upp dem för jobbet hos er och sedan håller vi koll på deras tillgänglighet genom ett enkelt schemaläggningssystem. Med en rätt uppbyggd resurspool ansvarar vi och bokar in den personalstyrka du behöver den tid du behöver dem. Vi pratar gärna mer om vår bemanning med hjälp av en resurspool, bara lämna dina kontaktuppgifter.

Tipsa en vän