CV-mall

[NYTT: Ladda ner vår nya, uppdaterade CV-mall] Ett grundläggande tips är att ditt CV ska vara lättöverskådligt och snabbt ge en bild av dig och dina kvalifikationer. Här hittar du en CV-mall som kan vara till hjälp när du skriver ditt CV och tips hur du kan tänka när du ska skriva CV. 
 

Ladda ner CV-mall

Grundläggande CV-tips

Ditt CV ska vara bra strukturerat och snabbt ge rekryteraren en överblick av vad du gjort och vad du kan. Dela upp ditt CV i tydliga rubriker som arbetslivserfarenhet och utbildning och se till att allt är uppställt i kronologisk ordning med dina senaste erfarenheter först. Tänk på att läsa igenom ditt CV en extra gång för att undvika onödiga stavfel! Osäker på om du ska skriva med referenser? Eller vilka meriter du ska ha med? Läs mer kring CV-skrivande här

Skillnaden mellan CV & personligt brev 

Att skriva CV på ett strukturerat sätt visar dina erfarenheter och kunskaper medan du i ditt personliga brev kan berätta mer om vem du är och varför du passar för tjänsten du söker. Ditt personliga brev är ett bra komplement till ditt CV och det ger dig möjlighet att tydligare beskriva dig som person, dina styrkor, mål och ambitioner. Det är framförallt här du ska motivera varför du söker den utannonserade tjänsten. Läs mer om att skriva personligt brev. 

Ladda ner vår CV-mall

Här kan du ladda ner en enkel CV-mall. Använd den rakt av eller ha den som inspiration när du skriver ditt eget CV. Ladda ner vår CV-mall här.

Hur använder jag mallen? 

Vi har gett exempel på hur du skulle kunna beskriva en tjänstutbildning, merit samt annan information om dig som kan vara värdefull så som kompetenser och språk. Klicka på den del av texten du vill ändra och berätta vad just du gjort/kan. Vill du länka till din hemsida eller Linkedin-sida? Högerklicka på Hemsida/Linkedin (under kontakt) och välj redigera hyperlänk. 

Alla delar av mallen är editerbara och kan tas bort, fyllas på eller ändras. 

Tipsa en vän